E-kirja

Lue tai kuuntele

Emily Forbes, Louisa George - Seuraava askel / Houkutteleva tehtävä maksuttomasti

Seuraava askel

Tohtori Sophie Thompson saapuu Antarktikselle etsimään uutta alkua elämäänsä – ei uutta miestä! Mutta tutkimusaseman komea johtaja Gabe Sullivan tehoaa hänen herkkään kohtaansa… jonka hän on luullut jo kuihtuneen.

Gabe on kääntänyt selkänsä rakkaudelle kauan sitten – mutta jokin Sophiessa saa hänet harkitsemaan uudelleen! Voisiko hehkuvan kuuma suudelma revontulten loisteessa sulattaa Sophien jäätyneen sydämen?Houkutteleva tehtävä

Netissä kiertää kuumottavan tuhma kuva lasten elinsiirtokirurgi Matteo Finellistä, ja sairaalan some-konsultti Ivy Leigh kutsutaan komentamaan hurmuritohtori ruotuun. Tehtävä on haasteellinen, eikä vähiten siksi, ettei Ivykään ole immuuni Matteon karismalle!

Matteo on liian omistautunut työlleen välittääkseen sometaidoista – häntä kiinnostaa enemmän paljastaa Ivyn lämmin, haavoittuva sydän jakkupukujen alta. Saisiko hän aina varovaisen Ivyn ottamaan riskin ja antamaan periksi houkutukselle?

 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Emily Forbes, Louisa George

Julkaistu

2016-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

213 sivua

Tietoa kirjasta Seuraava askel / Houkutteleva tehtävä

Sähköistävä Seuraava askel / Houkutteleva tehtävä on loistava romaanit, mitä luettaessa kellonaika katoaa kerrassaan. Tämän on kirjoittanut Emily Forbes, Louisa George. Seuraava askel / Houkutteleva tehtävä on pituudeltaan 213 sivua, elikä erittäin asiallinen pituus läpi käytäväksi. E-kirjan kanssa tarjolla on omaperäinen äänikirja, jonka parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella aivan siellä jossa kuljet ja se saa matkasta mukaansatempaavamman. Kirjan on lukenut tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2016-05-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Käynnistä saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nauttimaan kirjoista tuoreella keinolla. Mikäli sinulla on omistamasi älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi tuhansia erilaisia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoaa lisäksi veloituksettoman kokeilujakson, ja näin voit kahleettomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.