Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Claes Andersson - Seuraavaksi Jätkäsaari maksuttomasti

Otto muuttaa Espoosta Helsinkiin uuden kerrostalon kahdeksanteen kerrokseen. Yhtäkkiä ihmisiä on kaikkialla, ja milloin tahansa voi törmätä vanhoihin tuttuihin. Surullista vain, ettei pitkäaikainen, läheinen ystävä halua pitää enää yhteyttä.

Kun Otto kirjoittaa, ajatus lentää vapaasti nykyisessä ja menneessä, yksittäisissä muistoissa ja suurissa kysymyksissä: miten hän päätyi sattumalta eduskuntaan, kuinka poissaoleva isä hän olikaan ja miksi ilmastoahdistus saa hänet tekemään yltiöpäisiä lupauksia. Ikääntyminen ja seksuaalisuuden hiipuminen tekevät olosta haikean. Kylpyhuoneen peilistä tuijottavat ajan patinoimat kasvot, jotka ovat alkaneet muistuttaa omaa isää.

Seuraavaksi Jätkäsaari on Claes Anderssonin kolmas kirjoittajansa näköinen Otto-romaani, jonka ääni on tuttu: humaani, itseironinen, vakava ja humoristinen. »Otto-sarjassa» ovat aiemmin ilmestyneet romaanit Oton elämä ja Hiljaiseloa Meilahdessa .

Claes Andersson (1937–2019) oli rakastettu kirjailija, psykiatri, jazzmuusikko, kansanedustaja, kulttuuriministeri ja Vasemmistoliiton puheenjohtaja. Hän aloitti runoilijana kokoelmalla Ventil (1962) ja julkaisi sittemmin 25 runokokoelmaa. Seuraavaksi Jätkäsaari on Anderssonin kahdeksas ja viimeiseksi jäänyt romaani.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Claes Andersson

Julkaistu

2019-09-05

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

391 min

E-kirjan pituus

144 sivua

Tietoa kirjasta Seuraavaksi Jätkäsaari

Seuraavaksi Jätkäsaari on häkellyttävä ja mielenkiintoinen romaanit, mikä ei varmasti jätä lukijaansa väsyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Claes Andersson. Tämä GENRE on sivumäärältään 144 sivua, eli lukemista piisaa moneksi illaksi. E-kirjan ohella käytettävänä on monikäyttöinen äänikirja, minkä mukana vietät jopa 6:31:29 tuntia. Äänikirja on fantastinen konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tämän äänikirjan lukee Markus Bäckman. Teos on julkaistu 2019-09-05 ja kirjan julkaisijana on WSOY. Aloita hetimiten äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen niin pystyt nauttimaan kirjoista todella tuoreella tavalla. Tämä koko juttu onnistuu luonnikkaasti, kun omistat kännykän. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Äänikirjojen testaaminen on niin ikään tosi vaivatonta, sillä voit vapaasti testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.