Äänikirja

Lue tai kuuntele

Kaari Utrio - Seuraneiti maksuttomasti

Kiltti ja hiljainen mamselli Linda Melin ahkeroi köyhän kappalaisen pappilassa Ylä-Savossa ja Kajaanissa. Tulevaisuus on tiedossa: naimisiin jonkun papinapulaisen kanssa ja loppuelämä samaa askaretta.

Mutta elämä muuttuu, kun Linda saa kutsun sukulaisten luo pääkaupunkiin. Seurapiirien suosikki Victor Waldau vie savolaisen papintyttären ylhäisen kehän ytimeen. Linda liitää ylellisestä talosta toiseen, herättää ihailua ja ilkeää kateutta. Menoa seuraa huolestuneena serkku Claes Carleson, Poppelin kauppahuoneen perillinen.

Linda Melinilla on Helsingin piireissä puolellaan voittamaton etu: hänen kauneutensa häikäisee pilvisen päivän. Mutta onko kauneus lopulta etu vai taakka?

Kaari Utrion epookkiromaanin myötä lukija pääsee 1830-luvun Suomen suuriruhtinaskunnan pikkukaupunkien kamareista aristokratian saleihin ja salonkeihin ja oivaltaa Linda Melinin tavoin, mikä elämässä kuitenkin on tärkeintä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaari Utrio

Julkaistu

2016-05-11

Lukija

Maija Paunio

Äänikirjan pituus

904 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Seuraneiti

Seuraneiti on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kaari Utrio on kirjan kirjoittajana. Seuraneiti on pituudeltaan 0 sivua, eli näinollen mainio pituus lukemiseen. Tämän kirjan kanssa ei ole silti vaadittua rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on lisäksi 15:04:42 h pituinen äänikirja. Äänikirja voi olla loistava konsti kuunnella kirjaa myös silloin kun olet matkustamassa ja tekee myöskin kävelystä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee Maija Paunio. Teos on julkaistu 2016-05-11 ja teoksen julkaisijana on StorySide FI. E- ja äänikirjat antavat vetoavan vaihtoehdon nautiskella kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjat ja elektroniset kirjat kulkevat mukvasti mukana omassa kännykässäsi. Se tapahtuu tilittämäll 10 - 20e kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan liikut. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoaa samoin ilmaisen kokeilujakson, ja näin voit sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.