E-kirja

Lue tai kuuntele

Mirja Kuivaniemi - Siantappajat maksuttomasti

Kun sydän särkyy, pysy kaukana perintöpistoolista!

Mustan huumorin sävyttämä tarina naisesta, joka suuttuu rakastajaansa ja yllättää itsensäkin turvautumalla oman käden oikeuteen.

Jarkko ei aiokaan jättää vaimoaan, vaikka Maria on niin uskonut. Nainen saa tarpeekseen, ottaa laatikosta isoisän vanhan siantappoaseen, ampuu rakastajaansa ja ajaa pakoon. Poliisi on kaikkialla, Maria pelkää Jarkon kuolleen, tutut ja tuntemattomat tuntuvat tarkkailevan Mariaa, ja ajotyyliäkin moititaan takapenkiltä. Älä Jumalan tähäre konstaale, taikka oot vielä sinäkin raatona! Se on isoäiti. Hän on ollut haudassa vuosia, mutta sana hänellä on yhä hallussaan.

Seinäjokelainen Mirja Kuivaniemi on väkevistä ihmiskuvauksistaan tunnettu pitkän linjan kirjailija. Siantappajat on hänen ensimmäinen psykologisen rikosromaanin piirteitä omaava teoksensa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mirja Kuivaniemi

Julkaistu

2014-03-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

220 sivua

Tietoa kirjasta Siantappajat

Lue välittömästi vauhdikas romaanit Siantappajat, minkä rinnalla vietät ainutkertaisia elämyksiä. Kirjan kirjoitti Mirja Kuivaniemi. Kyseinen romaanit pitää sisällään 220 sivua, minkä rinnalla iloita useampi ilta. E-kirjan lisänä saatavilla on äänikirja, jonka kanssa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla helppo käytäntö kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet liikkumassa ja se tekee myöskin lenkistä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Tammi 2014-03-25. E- ja äänikirjat jakavat vetoavan mahdollisuuden iloita jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat haluamasi sovelluksen. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä koskaan kuljetkaan. Kun et ole varma onko tämän lainen palvelu soveluas sinulle, niin kykenet kokeilla tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.