E-kirja

Lue tai kuuntele

Saana Saarinen - Sietämätön uhri maksuttomasti

Freelance-toimittaja Viola Glas on asettunut nauttimaan seesteisestä syksystä hurmaavan nuoren poikaystävänsä Armas Kettusen kanssa, kun menneisyyden varjot nousevatkin yllättäen pintaan. Nimetön puhelinsoittaja kehottaa häntä tutkimaan tarkemmin aikaisemmin keväällä tapahtunutta Jaakko Hämevaaran kuolemaa. Hämevaara oli tunnettu elokuvaohjaaja, joka menehtyi sydänkohtaukseen omakotitalonsa saunassa runsaasti alkoholia veressään. Jo keväällä Viola Glas oli saanut tehtäväkseen kirjoittaa jutun poisnukkuneesta Hämevaarasta ja haastatellessaan vaikutusvaltaisen ja karismaattisen miehen lähipiiriä hänelle selviää, että monikaan Hämevaaran tuttava ei ole erityisen surullinen naistennaurattajan maineessa olleen mogulin kuolemasta. Voisiko olla, ettei Hämevaaran kuolema ollutkaan aivan niin luonnollinen kuin oli oletettu?

Sietämätön uhri on kutkuttavan jännittävä murhamysteeri ja kolmas osa terävä-älyisestä ja romansseille alttiista toimittajasta Viola Glasista kertovassa sarjassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Saana Saarinen

Julkaistu

2020-10-09

Lukija

Hanna Gibson

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

185 sivua

Tietoa kirjasta Sietämätön uhri

Sietämätön uhri on vaikuttava sekä mielenkiintoinen romaanit, joka ei varmasti jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Opuksen on kirjoittanut Saana Saarinen. Kyseinen romaanit pitää sisällään 185 sivua, joiden mukana nauttia vaikka useampi hetkinen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä myötä vietät lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin mahtava keino kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet matkustamassa ja se tekee lisäksi lenkistä kivemman. Äänikirjan on lukenut Hanna Gibson. Kyseisen kirjan julkaisi tuntematon 2020-10-09. E- sekä äänikirjat tarjoilevat vetoavan keinon nauttia kiinnostavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat sopivan sovelluksen. Kun mielit mennä' oikeasti äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää vain maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ niin käytössäsi on iso yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Suurinosa palveluista antaa toisaalta vapaan kokeilujakson, tällä tavalla pystyt vapaasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.