Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Hugh Howey - Siirros maksuttomasti

Päätä huimaava scifitrilleri Siilon maailman alkuvaiheista ja maanpäällisen elämän tuhosta

Nuori kongressiedustaja Donald Keene saa tehtäväkseen valvoa jättimäistä maanalaista rakennushanketta, ja vähitellen rakennuksen todellinen tehtävä alkaa selvitä hänelle. Keene aikoo paljastaa siilon salaisuuden, jota Yhdysvaltain hallitus tarkoin varjelee, mutta joutuu maksamaan aikeistaan kalliin hinnan. Siirros on Siilon saagan toinen kirja.

”Siilo ottaa purevasti kantaa poliittisiin ääri-ilmiöihin, luokkajakoon ja ylhäältä annettuihin totuuksiin. Lisäksi kirja tutkailee oivaltavasti ihmiseen sisäänrakennettua taipumusta väkivaltaisiin ratkaisuihin.”
Helsingin Sanomat

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hugh Howey

Julkaistu

2020-01-27

Lukija

Arttu Kurttila

Äänikirjan pituus

1184 min

E-kirjan pituus

380 sivua

Tietoa kirjasta Siirros

Uskomaton Siirros on loistava romaanit, jota luettaessa aika haihtuu kokonaan. Tämän on kirjoittanut Hugh Howey. Tämä teos on pituudeltaan 380 sivua, siis riemua riittää useaksi hetkeksi. Tästä digitaalisesta kirjasta löytyy kanssa kuunneltava versio, minkä kestoaika on 19:44:45 tuntia. Kuunneltava kirja ei estä iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan pystyt nyt iloita kirjasta heti kun haluat esim pyöräilessä. Äänikirjan on lukenut Arttu Kurttila. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-27 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat hyvin uudenaikaisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat tallustavat sopivasti mukanasi älypuhelimessasi. Se onnistuu tilittämäll 10 - 15euron kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Kirjojen koettaminen on lisäksi todella helppoa, sillä pystyt rajattomasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.