Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Robert Galbraith - Silkkiäistoukka maksuttomasti

Yksityisetsivä Cormoran Striken toinen tapaus on brittidekkaria parhaimmillaan – P.D. Jamesin ja Ruth Rendellin hengessä

Kun lontoolainen kirjailija Owen Quine katoaa, vaimo kutsuu paikalle yksityisetsivä Cormoran Striken. Tutkimuksissa käy pian selväksi, että miehen katoamiseen liittyy paljon enemmän kuin vaimo luulee. Kirjailija on juuri saanut valmiiksi romaanin, jossa hän maalaa ilkeän muotokuvan lähes kaikista tuntemistaan ihmisistä. Kirjan julkaiseminen tuhoaisi monen elämän. Kun Quine löytyy raa’asti murhattuna, Strikella on edessään kilpajuoksu aikaa vastaan. Kuka on tämä säälimätön murhaaja, jonka kaltaista Strike ei ole koskaan ennen kohdannut?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Robert Galbraith

Julkaistu

2015-04-30

Lukija

Eero Saarinen

Äänikirjan pituus

1045 min

E-kirjan pituus

386 sivua

Tietoa kirjasta Silkkiäistoukka

Silkkiäistoukka on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Robert Galbraith toimii kirjan kirjoittajana. Teoksen pituus on 386. Digitaalisen kirjan ohella saatavilla on myös omaperäinen äänikirja, jonka kanssa vietät normaalilla nopeudella 17:25:22 tuntia. Äänikirja onkin ainutlaatuinen konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Äänikirjan on lukenut Eero Saarinen. Teoksen on julkaissut Otava 2015-04-30. Ääni – ja digitaalinen kirja on mukava konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään kuljetkaan. Tämä kaikki toimii vaivattomasti, kunhan omistat älypuhelimen. Maksamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kirjojen koettaminen on myös vilpittömän mutkatonta, sillä pystyt rajattomasti testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.