Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Petri Tamminen, Antti Rönkä - Silloin tällöin onnellinen maksuttomasti

”Kyllä pojalla on oikeus vihata isäänsä. Ainakin viisikymmentä vuotta. Sen jälkeen voi ehkä hiukan armahtaa, mutta ei sen armon kanssa saa hosua.”

Isän ja pojan kirjeenvaihto alkaa, kun poika rohkaistuu antamaan romaanikäsikirjoituksensa kirjailijaisälle luettavaksi. Se, mitä poika on kirjoittanut, avaa keskustelun isän ja pojan suhteesta kaikkinensa - peloista, häpeästä ja hyväksytyksi tulemisen kaipuusta.

Silloin tällöin onnellinen on rohkea vuoropuhelu, joka arkailematta puntaroi, millainen on isä, millainen on poika ja millaisia asioita on heidän välissään. Viisas ja rehellinen keskustelu saa lukijan pohtimaan: Mitä jos sen kaiken pukisikin sanoiksi ja uskaltaisi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Petri Tamminen, Antti Rönkä

Julkaistu

2020-01-27

Lukija

Jukka Pitkänen, Ville-Veikko Niemelä

Äänikirjan pituus

306 min

E-kirjan pituus

112 sivua

Tietoa kirjasta Silloin tällöin onnellinen

Kiintoisa Silloin tällöin onnellinen on hurja romaanit, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika katoaa tykkänään. Tämän mahtavan teoksen on kirjoittanut Petri Tamminen, Antti Rönkä. Silloin tällöin onnellinen on pituudeltaan 112 sivua, eli näinollen hyvä pituus luettavaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka mukana koet lukuhetkiä peräti 5:06:27 h. Kuunneltava kirja ei hillitse iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan saatat nautiskella kirjasta aina kun haluat kuten lentokoneessa. Tämän äänikirjan lukijana toimii Jukka Pitkänen, Ville-Veikko Niemelä. Kirja on alunperin julkaistu 2020-01-27 julkaisijan Gummerus toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on kätevä keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan kuljet. Se sujuu mukavasti, mikäli omistat älypuhelimen. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20€ kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä milloinkaan liikutkaan. Jos edelleen epäröit käyttäisitkö sinä sovellusta, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.