Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Maja Lunde - Sininen maksuttomasti

Kun vesi loppuu

Havahduttava, pelottavan ajankohtainen romaani vesipulan lamauttamasta huomisesta, maailmasta, jota päivä päivältä lähestymme.

Kuivuus ajaa 2040-luvun Etelä-Euroopassa ihmisiä kaoottisille pakolaisleireille, minne päätyy myös osan perheestään kadottanut David. Yhdessä tyttärensä kanssa hän löytää kuivuneesta kanavasta purjeveneen, jolla voisi purjehtia turvaan viileään pohjolaan – kunhan vain sateet alkaisivat. Rinnakkaisessa tarinassa lähdetään vuoden 2017 Norjassa hurjalle kostoretkelle yli merten. Luontoaktivisti Signellä on sanansa sanottavana bisneksestä, jossa tunturiylänköjen jäät louhitaan raharikkaiden drinkkeihin. Ravisuttavaan vuoropuheluun yhtyvät tarinat pohtivat koskettavasti suhdettamme luontoon mutta myös muihin ihmisiin, erityisesti niihin kaikkein rakkaimpiin.

Sininen on Maja Lunden Ilmastokvartetin toinen, itsenäinen osa.

Norjan nykykirjallisuuden supertähdeksi nimetyn Maja Lunden (s.1975) ilmastokvartetissa vaakalaudalla on maapallon tulevaisuus. Palkitussa Mehiläisten historiassa (2016) humanitaarisen katastrofin aiheutti hyönteisten katoaminen. Sinisessä puute on elämää ylläpitävästä vedestä. Sarjan seuraavissa osissa ilmastonmuutoksen vaikutuksia käsitellään suhteessa eläimiin ja kasveihin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maja Lunde

Julkaistu

2019-08-06

Lukija

Erja Manto, Panu Kangas

Äänikirjan pituus

641 min

E-kirjan pituus

209 sivua

Tietoa kirjasta Sininen

Sähköistävä Sininen on suurenmoinen romaanit, mitä luettaessa vuorokaudenaika häviää aivan. Maja Lunde toimii kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 209. Sinun ei ole onneksi tarve tehdä valinta yksin luettavaan versioon, lisäksi valittavana on myös 10:41:51 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella ihan siellä missä ikinä menet joten se saa matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut Erja Manto, Panu Kangas. Teos on alunperin julkaistu 2019-08-06 julkaisijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin mahtava konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä olet. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat haluamasi sovelluksen. Sovellukset toimivat normaalisti tietyllä maksulla, millä saattaa kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja sekä lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Useat palveluista tarjoaa samoin vapaan ilmaisjakson, siten pystyt vapaasti tutkia palvelua ilman maksuja*.