E-kirja

Lue tai kuuntele

Susan Abulhawa - Sininen välissä taivaan ja veden maksuttomasti

Herkkävaistoinen ja viisas romaani kutoo yhteen poliittisen historian ja Barakan perheen kohtalon.

Mamdouh Baraka joutuu perheineen jättämään kotinsa Palestiinassa, kun israelilaisjoukot polttavat koko kylän maan tasalle. Pitkä pakomatka vie pakolaisleirille Gazaan ja lopulta Yhdysvaltoihin. Perhe hajoaa, ja kokemukset jättävät ikuiset jäljet aina seuraaviin sukupolviin saakka.

Kuusikymmentä vuotta myöhemmin Mamdouhin tyttärentytär Nur palaa Yhdysvalloista Gazaan. Siellä hän ymmärtää, miten verisiteet yhdistävät ihmisiä, ajasta ja paikasta riippumatta, jopa kuoleman ylitse.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Susan Abulhawa

Julkaistu

2015-10-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

216 sivua

Tietoa kirjasta Sininen välissä taivaan ja veden

Sininen välissä taivaan ja veden on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Susan Abulhawa. Kirjan pituus on 216. Tämän lisäksi teoksesta löytyy myöskin kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla kätevä käytäntö kuunnella kirjaa kun olet julkisessa ja se tekee myös kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2015-10-31 ja teoksen julkaisijana on Otava. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle kokonaan tuoreen oven kirjojen luokse. Jos sinulla on oma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on taskussasi satoja eri kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti 10-15€ kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan parhaita e-kirjoja. Kirjojen testaaminen on lisäksi äärimmäisen mutkatonta, sillä voit sitoutumatta yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.