Äänikirja

Lue tai kuuntele

Candace Bushnell - Sinkkuelämää maksuttomasti

Carrie, Samantha, Miranda, Charlotte ja Kiho uransa alkutaipaleella

"Miten kukaan saa ihmissuhteet toimimaan tässä kaupungissa? Se on tosi vaikeaa. Kaikki houkutukset. Ulkona käyminen. Viina. Huumeet. Toiset ihmiset. Sitä haluaa pitää hauskaa. Ja mitä pariskunta voi tehdä? Istua pienessä luukussaan ja tuijottaa toisiaan, vai?"

Hulvattomassa kirjassaan newyorkilainen kolumnisti Candace Bushnell avaa oven kaupunkinsa kauniiden ja rohkeiden maailmaan ja elämäntapaan. Lue kirja, joka loi perustan suositulle tv-sarjalle ja elokuville!

"Bushnell ei kirjoita hömppää, vaikka tyyli on kevyttä." - Helsingin Sanomat

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Candace Bushnell

Julkaistu

2019-07-30

Lukija

Satu Paavola

Äänikirjan pituus

470 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sinkkuelämää

Kutkuttava Sinkkuelämää on fantasinen romaanit, jota kuunneltaessa aika unohtuu kokonaan. Tämän suurenmoisen teoksen on kynäillyt Candace Bushnell. Teoksesta löytää 0 sivua, niiden seassa kykenet viettää unohtumattomia elämyksiä. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka parissa saat lukuhetkiä jopa 7:50:03 h. Äänikirja ei estä sinua nautiskelemaan kirjasta yksin silloin kun saatat lukemaan, vaan sinun on mahdollista nautiskella kirjasta missä mielit kuten pyöräilessä. Tämän kirjan lukee Satu Paavola. Kyseisen teoksen julkaisi Tammi 2019-07-30. Ääni – ja e-kirja onkin mukava konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa kuljet. Äänikirjat ja elektroniset kirjat siirtyvät mukavasti mukana omassa älypuhelimessasi. Silloin kun mielit mennä todella kirjojen pauloihin, niin sinun pitää ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15e ja hyödynnettävänäsi on isokokoinen valikoima erilaisia kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on myös tosi vaivatonta, sillä voit vapaasti yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.