E-kirja

Lue tai kuuntele

Leslie Kelly - Sinun fantasiasi... ja minun maksuttomasti

Sinun fantasiasi... ja minun

Tapahtuipa eräänä jouluna… ja sitten toisenakin!

Olisi voinut luulla, että petturimaisen poikaystävän yllättäminen itse teosta olisi aiheuttanut vähintäänkin itkukohtauksen ja murtuneen sydämen, mutta Lucy tunsi… äh, eipä juuri mitään. Sen sijaan tämä hänen edessään kahvilan pöydässä istuva känsäkourainen komistus…Huh, Lucya kuumotti joka puolelta. Nyt hän tiesi, miten viettäisi edessä olevat tylsät joulunpyhät!

Rossin ja Lucyn kiihkeä romanssi päättyi kuitenkin ennen kuin se oli ehtinyt kunnolla alkaakaan. Mutta sitten tasan kuusi vuotta myöhemmin he törmäsivät toisiinsa uudelleen. Heidän välillään sinkoilevat kipinät löivät uudelleen tulta. Mutta olisiko heidän suhteellaan tulevaisuutta enää joulun jälkeen?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leslie Kelly

Julkaistu

2013-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

141 sivua

Tietoa kirjasta Sinun fantasiasi... ja minun

Vauhdikas Sinun fantasiasi... ja minun on hyvä romaanit, mitä kuunneltaessa kellonaika häviää tykkänään. Teoksen on kirjoittanut Leslie Kelly. Kyseinen romaanit pitää sisällään 141 sivua, minkä mukana olla useampi tovi. Älä silti takerru vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei pidättele sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, puolestaan pystyt nauttia kirjasta aina kun tahdot kuten vaikka bussissa. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2013-11-01 julkasijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät aivan uudenlaisen konstin iloita kirjoista. Tarviit kännykän niin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Sovellukset toimivat perinteisesti kiinteällä kuukausimaksulla, millä saattaa kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiintoisia digitaalisia kirjoja. Suurinosa palveluista tarjoaa niin ikään maksuttoman kokeilujakson, milloin kykenet sitoutumattomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.