E-kirja

Lue tai kuuntele

Johannes Linnankoski - Sirpaleita maksuttomasti

Maitotyttö Hilja on ajautunut epäsopivaan suhteeseen kartanon voudin kanssa. Kun Hilja kohtaa nuoren ylioppilaspojan, hän haluaisi lopettaa suhteen voutiin. Vouti ei kuitenkaan hyväksy Hiljan päätöstä – onko Hiljan ja ylioppilaspojan suhde siis tuhoon tuomittu?

"Sirpaleita" on Johannes Linnankosken novellikokoelma, joka tunnetaan erityisesti tarinasta "Hilja, maitotyttö". Toivo Särkkä ohjasi novelliin perustuvan elokuvan vuonna 1953, ja elokuvan pääosissa olivat aikansa supertähdet Anneli Sauli ja Tauno Palo.
Kirjailija Johannes Linnankoski (1869–1913) tunnetaan erityisesti menestysromaanistaan "Laulu tulipunaisesta kukasta". Linnankoski julkaisi kirjailijanuransa aikana myös näytelmiä. Monet hänen teoksistaan käsittelevät moraalisia ongelmia. Myös raamatulliset aiheet ovat yleisiä Linnankosken teoksissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Johannes Linnankoski

Julkaistu

2020-05-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

75 sivua

Tietoa kirjasta Sirpaleita

Kuuntele heti touhukas romaanit Sirpaleita, minkä rinnalla elät imuistoisia tunteita. Kirjan kirjoittajana on ollut Johannes Linnankoski. Tämä romaanit pitää sisällään 75 sivua, joiden mukana iloita useampi ilta. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kyydissä vastaanotat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa kykenee kuunnella ihan siellä jossa ikinä menetkään joten se tekee matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-05-25 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat innovatiivisen tavan nautiskella kirjoista. Tarvitset pelkästään puhelimen jolloin messissä on tuhansia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan rajatomasti erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Useat palveluista antaa lisäksi ilmaisen kokeilun, jolloin pystyt sitoutumattomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.