Äänikirja

Lue tai kuuntele

Kristin Hannah - Sisarten kesken maksuttomasti

Koskettava menestysromaani sisaruksista Satakielen kirjoittajalta

”Et sinä pelkää, että joku särkee sydämesi. Sinä pelkäät, ettei sinulla ole sydäntä, jonka voisi särkeä.”

Meghann on 42-vuotias avioeroihin erikoistuva asianajaja, joka asuu yksin hulppeassa asunnossa Seattlessa. Eronneena naisena ja työnsä takia hän on menettänyt uskonsa rakkauteen. Meghannin terapeutin mukaan avain elämänlaadun kohentamiseen on yksinkertainen: menneisyyden aiheuttamille haavoille on annettava lupa parantua.

Pikkusisko Claire on pikkukaupunkilainen yksinhuoltajaäiti, joka on Meghannin mielestä antanut elämänsä valua hukkaan; keskeyttänyt aikoinaan yliopisto-opintonsa ja ryhtynyt hoitamaan isänsä kanssa vaatimatonta lomakeskusta. Nyt, 35-vuotiaana yksinhuoltajaäitinä, Claire aikoo yhtäkkiä mennä naimisiin vain parin viikon kuluttua ensi tapaamisesta. Häiden lähestyessä sisarusten on vihdoin uskallettava kohdata toisensa rehellisesti ja avoimesti.

Kristin Hannah (s. 1960) kouluttautui alun perin juristiksi, mutta ryhtyi jo 1990-luvulla päätoimiseksi kirjailijaksi. Hannahin tuotanto käsittää yli kaksikymmentä romaania, jotka ovat saaneet useita palkintoja. Kansainvälinen jymymenestys Satakieli viipyi New York Timesin bestsellerlistalla useita kuukausia, ja siitä on tekeillä Hollywood-elokuva.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kristin Hannah

Julkaistu

2020-07-06

Lukija

Liisa Pöntinen

Äänikirjan pituus

870 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sisarten kesken

Sisarten kesken on kiehtova sekä hauska romaanit, joka ei toden totta jätä varmasti tylsistyneeksi. Kirjan kirjoitti Kristin Hannah. Kyseinen kirja on pituudeltaan 0 sivua, siis lukemista riittää runsaasti hetkeksi. Ethän kuitenkaan rajoitu vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 14:30:54 tunnissa. Äänikirja onkin uusi tapa kuunnella kirjaa ollessasi junassa, autossa tai vaikka pyöräilemässä. NAME äänikirjan äänenä on Liisa Pöntinen. Teos on alunperin julkaistu 2020-07-06 julkaisijan WSOY toimesta. Aloita nyt äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat parhaan äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Usea ohjelmista antaa kanssa veloituksettoman ilmaisjakson, tähän tapaan voit sitoutumattomasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.