E-kirja

Lue tai kuuntele

Esa Sirén - Sissiosasto Hirvelä maksuttomasti

Sukupolvensa parhaan sotakirjailijan uusi sissiromaani

Herättää eloon vaiherikkaan syksyn 1941

Sissiosasto Hirvelä kertoo Uhtuan ja Kiestingin suunnalla taistelevien Amiraali Isolan laivaston ja osasto Hirvelän sissien uroteoista ja kohtaloista.

Jatkosota vie 22-vuotiaan kornetti Väinö Hirvelän ensin Uhtualle. Sissipataljoona 3:n eli Vienan sissien jääkärijoukkueen johtajana hän haavoittuu heinäkuisella partiomatkallaan. Syyskuussa -41 hän palaa luutnanttina rintamalle Kiestingin mottitaisteluihin. Kun Hirvelä määrätään päälliköksi 1. sissikomppaniaan, he nousevat Sohjanassa Isolan laivaston kyytiin ja suuntaavat myrskyävälle Pääjärvelle. Pääsevätkö sissit vaarojen ja soiden täplittämän erämaan kautta tavoitteeseensa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Esa Sirén

Julkaistu

2020-08-03

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

172 sivua

Tietoa kirjasta Sissiosasto Hirvelä

Sissiosasto Hirvelä on häkellyttävä sekä kiintoisa romaanit, joka ei takuulla jätä yhtäkään väsyneeksi. Opuksen on kirjoittanut Esa Sirén. Teoksen pituus on 172. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka mukana kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on kätevä konsti kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkeellä ja se tekee myöskin kävelystä jännittävämmän. Äänikirjan lukijana toimii Jukka Pitkänen. Tämän kirjan julkaisi Gummerus 2020-08-03. Pane alulle saman tien äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen niin pääset nauttimaan kirjoista aivan uudenaikaisella keinolla. Tarvitset kännykän jolloin kyydissäsi on mittaamattomasti kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän summan kirjoja missä ikänään liikut. Kun et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus sopiva itsellesi, niin pystyt yrittää valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.