E-kirja

Lue tai kuuntele

Saija Nissinen - Sitomisen taito ja muita novelleja maksuttomasti

Joka juhannus perheen aikuiset lapset tulevat kotiin. Isä ei ole muuttunut, eikä äiti, ja lapsuuden huoneet on palautettu viimeistä piirtoa myöten ennalleen. Keskikesän kuumuudessa on pakko käyttää kaikki voimansa, jos haluaa pyristellä irti menneisyyden tahmasta. Lopullinen pako voi silti olla mahdoton, vaikka alla olisi kuinka nopea moottoripyörä.

Mielisairaalassa työskentelevä Reino on vaihtanut nimensä Aaroniksi, koska elää Elviksen lauluista. Mutta onko hän itse riittävän järjissään auttaakseen muita? Entä miten käy poliisille, joka hankkiutuu treffeille murhayrityksestä kuulustelemansa naisen kanssa? Ja montako tähteä lomakohteen hotellilla pitää olla, jos avioliitolle pitää saada uusi alku?

Tiukassa tilanteessa voi tavata elämänsä ihmisen tai kääntää rakkaalleen selän, mutta on mahdotonta jatkaa, jos omalla elämällä ei ole mitään merkitystä. Vain itsenäisyyspäivän linnanjuhlat kokoavat kansakunnan yhteen televisioruutujen hohteeseen. Ja jos presidentti sortuu kristallikruunujen kirkkaassa valossa, onko mitään enää jäljellä?

Sitomisen taito kuvaa taitavasti ja hienovaraisesti ihmiselämän pohjavirtoja. Saija Nissisen vaikuttavat, outotunnelmaiset novellit näyttävät ihmiset niin kirkkaasti valaistuina, että heistä kiinnostuu väistämättä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Saija Nissinen

Julkaistu

2012-04-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

117 sivua

Tietoa kirjasta Sitomisen taito ja muita novelleja

Sitomisen taito ja muita novelleja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ensiluokkaisen kirjan on laatinut Saija Nissinen. Sitomisen taito ja muita novelleja on pituudeltaan 117 sivua, elikä oikein asiallinen pituus lukemiseen. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka kyydissä vietät peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa voi kuunnella siellä jossa milloinkin liikutkaan ja se luo matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2012-04-15 ja teoksen julkaisijana toimii Atena. Pane alulle oitis äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin pääset iloitsemaan kirjoista täysin uudenaikaisella tavalla. Tarviit pelkästään älypuhelimen ja kyydissäsi on satoja kirjoja. Jos mielit mennä' kunnolla e-kirjojen maailmaan, sinun aloittaa ainoastaan maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa ja käytössäsi on jättimäinen valikoima erilaisia e-kirjoja. Useat palveluista antaa samoin maksuttoman kokeilujakson, milloin kykenet rajattomasti testata palvelua ilman euroakaan*.