E-kirja

Lue tai kuuntele

Pam Jenoff - Sodan syövereissä maksuttomasti

Sodan syövereissä

Kuinka voin olla niin onnekas, että olen elossa, vaikka niin monet muut eivät ole? Minunkin olisi pitänyt kuolla…

Eletään vuotta 1945. Marta Nedermann tietää olevansa onnekas selvittyään hengissä natsien vankileirin julmuuksista. Toipuessaan kokemistaan kauhuista hänelle aukenee mahdollisuus uuteen tulevaisuuteen toisessa maassa. Siellä Marta menee naimisiin ja saa kodin ja perheen. Hän pääsee myös työhön ulkoministeriöön.

Yllättäen hänen turvallinen elämänsä on uhattuna hänen saadessaan kuulla tiedustelupalvelun toimintaa sabotoivasta vakoilijasta. Ainoa, joka voi auttaa petturin paljastamisessa, on mies, jonka Marta tunsi taistellessaan partisaanien riveissä sodan aikana, eikä hän voi kieltäytyä saamastaan tehtävästä. Ei vaikka se tarkoittaa sitä, että hänen on palattava menneisyyteensä...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pam Jenoff

Julkaistu

2017-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

299 sivua

Tietoa kirjasta Sodan syövereissä

Sodan syövereissä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Pam Jenoff toimii teoksen kirjoittajana. Tämä GENRE on sivumäärältään 299 sivua, eli lukuiloa riittää moneksi toviksi. Kyseisestä kirjasta löytyy lisäksi äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei hillitse sinua nautiskelemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin kykenet nyt nauttia kirjasta milloin mielit kuten vaikka pyöräilessä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Harlequin 2017-05-01. Aloita nyt äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen niin pystyt iloitsemaan kirjoista todella uudenaikaisella keinolla. Tarviit kännykän jolloin mukanasi on monia kirjoja. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elinaikanasi. Kirjojen kokeileminen on niin ikään äärimmäisen helppoa, koska kykenet sitoutumatta testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.