Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Jansson - Sokea hetki maksuttomasti

Maria Wern saa kutsun Lärbron pappilaan. Nuorta pappia Alvaa on uhkailtu, ja pappilan diakoni pelkää, ettei Alva ota uhkauksia tosissaan. Wern havaitsee kuitenkin pian, että pappilan muurien taakse kätkeytyy synkkiä salaisuuksia. Seudulla huhutaan, että 1200-luvulla kirkossa tapettiin pappi ja että surmaaja vaeltaa lähistöllä yhä.

Samaan aikaan Wernin kollega, rikospoliisi Jesper Ek leijuu rakkauden huumassa. Hänen uusi rakastettunsa salaa kuitenkin jotakin. Mitä nainen jättää kertomatta? Kun Ekin naisystävän menneisyys vihdoin alkaa paljastua, on jo liian myöhäistä: Ek on satimessa, eivätkä edes hänen kollegansa voi auttaa.

Wernin tutkima tapaus näyttäytyy uudessa valossa, kun hän löytää leikekirjan täynnä Alvan kuvia. Mutta miten Gotlannissa kivikaudelta alkaen palvottu äitijumala liittyy vyyhtiin? Ja miksi Mariasta tuntuu, että juttu johtaa Jesper Ekin naisystävään?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Jansson

Julkaistu

2019-06-10

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

572 min

E-kirjan pituus

204 sivua

Tietoa kirjasta Sokea hetki

Sokea hetki on kiehtova sekä mielenkiintoinen romaanit, joka ei jätä todellakaan vaisuksi. Tämän loistavan teoksen on raapustanut Anna Jansson. Tämä romaanit pitää sisällään 204 sivua, minkä rinnalla iloita useampi ilta. Tämän kirjan kanssa ei ole siitä huolimatta vaadittua rajoittua yksin luettavaan versioon, lisäksi tarjolla on myös 9:32:38 h pitkä äänikirja. Äänikirja on uusi keino nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, autossa tai vaikka juoksemassa. Tämän äänikirjan lukija on Krista Putkonen-Örn. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-06-10 julkasijan Gummerus toimesta. E- sekä äänikirjat antavat vetoavan sauman iloita jännittävistä kirjoista matkalla ja kotona. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen ja kyydissäsi on mittaamattomasti kirjoja. Suorittamalla noin 10€ kk-maksun avaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Iso osa ohjelmista tarjoaa samoin vapaan kokeilun, tällä tavoin pystyt esteettömästi yrittää sovellusta ilman euroakaan*.