E-kirja

Lue tai kuuntele

Katherine Garbera, Karen Booth - Sophien valinta / Rakkauden peliä maksuttomasti

Sophien valinta

Sophie Eden kieltäytyy myymästä sukunsa omistamaa Edenin tavarataloa - etenkin Jake Wheelerille. Jakella ja Sophiella on historiaa: intohimon yö, jonka jälkeen Jake oli jättänyt Sophien keräilemään särkyneen sydämensä riekaleita. Siksi Sophie haluaa Jaken pysyvän hänestä kaukana - kunnes houkutus käy ylivoimaiseksi.

Samaan aikaan toisaalla yllättävä salaisuus on jo repimässä syvää kuilua heidän välilleen...

 Rakkauden peliä

Willow Stead rakasti työtään tv-maailman kulisseissa... tai oli rakastanut ainakin siihen asti, kun koko kansan kultapoju Jack Crown oli pestattu hänen avukseen tekemään Seksikäs Sinkku -ohjelmaa. Jack oli komea ja hurmaava, mutta Willow oli tuntenut Jackin nuorempana – ja siitä oli jäänyt katkerat muistot. Jack ei kuitenkaan tuntunut muistavan mitään ikävää tapahtuneen heidän välillään vaan liehitteli häntä sinnikkäästi. Viimein Willow päättää suostua tapaamaan Jackin työn ulkopuolella, mutta sitä Jack ei tiedä, että Willow elättelee kostoa mielessään...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katherine Garbera, Karen Booth

Julkaistu

2019-12-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

218 sivua

Tietoa kirjasta Sophien valinta / Rakkauden peliä

Uskomaton Sophien valinta / Rakkauden peliä on jännä romaanit, jota luettaessa vuorokaudenaika haihtuu kokonaan. Katherine Garbera, Karen Booth on teoksen kirjoittajana. Kirjan pituus on 218. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta pakko tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, lisänä poimittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella juuri siellä missä kuljet eli se saa matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Harlequin 2019-12-01. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat täysin tuoreen tavan iloita kirjoista. Kun sinulla on oma älypuhelimesi mukana, niin sinulla on myös mukanasi satoja kirjoja. Silloin kun mielit päästä oikeasti äänikirjojen pauloihin, sinun pitää tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ ja hyödynnettävänäsi on valtava yhditelmä erilaisia kirjoja. Jos epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.