Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Joël Dicker - Stephanie Mailerin katoaminen maksuttomasti

Romaani johon haluat uppoutua

Kun nuori toimittaja katoaa, kaksi kokenutta poliisia joutuu tunnustamaan menneisyyden virheet.

Kaksikymmentä vuotta sitten Jesse Rosenberg ja Derek Scott ratkaisivat paljon julkisuutta saaneen murhan. Nyt nuori toimittaja Stephanie Mailer väittää, että he tekivät virheen – ja katoaa pian sen jälkeen. Eläkeiän kynnyksellä oleva Jesse joutuu kysymään itseltään, saattoiko Stephanie olla oikeassa. Jesse ja poliisityön jättänyt Derek joutuvat mukaan kahden aikatason tutkimuksiin, jotka muodostavat yllättävän ja koukuttavan salaisuuksien verkon. Heidän on löydettävä sekä Stephanie että todellinen murhaaja. Stephanie Mailerin katoaminen vie lukijat Dickerin menestysteoksen Harry Quebertin kaltaiseen pyöritykseen, jossa totuus paljastuu vasta viime metreillä

Joël Dicker (s.1985) on sveitsiläinen. ranskaksi kirjoittava kirjailija. Vuonna 2012 julkaistiin Dickerin läpimurtoromaani Totuus Harry Quebertin tapauksesta (suom. Anna-Maija Viitanen), josta tuli myyntimenestys. Se on käännetty yli 30 kielelle ja julkaistu yli 45 maassa. Dicker on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Geneven yliopistosta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joël Dicker

Julkaistu

2019-08-12

Lukija

Jussi Puhakka

Äänikirjan pituus

1119 min

E-kirjan pituus

462 sivua

Tietoa kirjasta Stephanie Mailerin katoaminen

Kuuntele nyt tapahtumarikas romaanit Stephanie Mailerin katoaminen, jonka kanssa vastaanotat suurenmoisia kokemuksia. Tämän on kirjoittanut Joël Dicker. Teoksesta löytää 462 sivua, joiden mukana voit elää upeita lukuhetkiä. Tästä kirjasta on tehty lisäksi kuunneltava versio, minkä kestoaika on 18:39:39 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan saatat nyt iloita kirjasta milloin tahdot muun muassa autolla ajaessa. Tätä äänikirjaa lukee Jussi Puhakka. Kirjan on julkaissut Tammi 2019-08-12. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät hyvin uuden konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat helposti mukana kännykässäsi. Sitten kun tahdot mennä' todella äänikirjojen maailmaan, niin sinun alkaa tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa jolloin hyödynnettävänäsi on mainio kokoelma omalaatuisia kirjoja. Suurinosa ohjelmista tarjoilee kanssa ilmaisen ilmaisjakson, jolloin pystyt sitoutumattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.