Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Liza Marklund - Studio sex maksuttomasti

Uutispommi-jännäristä tuttu Annika Bengtzon oli jo 24-vuotiaana itsenäinen ja sinnikäs rikosreportteri.

Kvällspressenin kesätoimittajana hän saa selostettavakseen 19-vuotiaan Josefin Liljebergin seksuaalimurhan. Kilttinä papintyttärenä tunnettu Josefin esiintyy öisin väkivaltaisen poikaystävänsä Studio Sex -klubilla, jossa muun muassa ulkomaankauppaministeri seurueineen törsäsi verorahoja.

Radion ajankohtaisohjelma, sekin nimeltään Studio sex, syyttää Kvällspresseniä tietojen salailusta ja ministerin suojelusta. Yleisö kääntyy lehteä vastaan ja Annika saa syyt niskoilleen. Hän eroaa työpaikastaan, mutta jatkaa omia tutkimuksiaan. Niiden lopputulos ei ole tarinan ainoa yllätys.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Liza Marklund

Julkaistu

2020-02-20

Lukija

Johanna Kokko

Äänikirjan pituus

790 min

E-kirjan pituus

299 sivua

Tietoa kirjasta Studio sex

Studio sex on mielenkiintoinen ja hauska romaanit, mikä ei jätä varmasti tylsistyneeksi. Tämän suurenmoisen kirjan on kynäillyt Liza Marklund. Teoksen pituus on 299. Kyseisestä e-kirjasta löytyy kanssa äänikirja versio, jonka kestoaika on 13:10:59 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä menetkään eli se saa matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Tämän äänikirjan lukee Johanna Kokko. Äänikirja on julkaistu 2020-02-20 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. Aloita oitis äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja pääset nautiskelemaan kirjoista aivan uudella keinolla. Mikäli sinulla on ikioma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Sovellukset pyörivät perinteisesti 10-15€ maksulla, millä kykenet kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Useat äänikirjapalveluista tarjoilee myöskin veloituksettoman kokeilun, siten voit sitoutumattomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.