E-kirja

Lue tai kuuntele

Ralf Henriksson - Sudentappoase maksuttomasti

Riekkojen, metsojen ja muiden metsäkanalintujen ampumista omalaatuisten jahtitovereiden kanssa, tavien ja telkkien linnustusta kanootista Häähnijoella, hampaan paikkausta korpityyliin, kertomuksia kohtaamisista susien ja ilveksen kanssa, hirviporukoiden sattumuksia, peurajahtia…

Ralf Henrikssonin erätarinakokoelmassa Sudentappoase koetaan monenlaisia jahtielämyksiä, enimmäkseen Kainuun ja Pirkanmaan maisemissa. Kahdenkymmenen metsästysnovellin kokoelmassa on sekä tosipohjaisia että fiktiivisiä novelleja. Väkevän aistimuksellinen kieli maalaa jahtimaat lukijan silmien eteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ralf Henriksson

Julkaistu

2018-01-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

100 sivua

Tietoa kirjasta Sudentappoase

Sudentappoase on jännittävä ja hauska romaanit, mikä ei takuulla jätä ketään tylsistyneeksi. Ralf Henriksson on kirjan kirjoittajana. Sudentappoase on pituudeltaan 100 sivua, elikä todella asiallinen pituus luettavaksi. Ethän kuitenkaan jää yksin e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Kuunneltava kirja ei rajoita nauttimaan kirjasta yksin silloin kun pystyt lukemaan, vaan voit iloita kirjasta silloin kun mielit muun muassa autolla ajaessa. Tässä lukijana on tuntematon. Kirja on julkaistu 2018-01-15 ja kirjan julkaisijana on Otava. Ääni – sekä myös e-kirja on maittava keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan menetkään. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat liikkuvat helposti mukana älypuhelimessasi. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä kuunaan menetkään. Kirjojen testaaminen on samoin äärimmäisen vaivatonta, koska kykenet esteettömästi kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.