Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Virpi Hämeen-Anttila - Suden vuosi maksuttomasti

Vahva esikoisromaani kertoo epäsovinnaisesta rakkaudesta julmassa yliopistomaailmassa.

Mikko Groman opettaa uusromanttista ranskalaista runoutta ja on enemmän kotonaan kirjallisuudessa kuin nopeasti etenevässä maailmassa.
- Pölykasa, sanoo kyllästynyt vaimo Mikaela, ja tarkoittaa yhtä paljon alati laajenevaa kirjakokoelmaa kuin miestä itseäänkin. Mikko saa lähteä uusien rakastajien tieltä, ja epäkäytännöllinen, rahaton mies jää tuuliajolle.

Mutta perjantai-iltapäivän luentoja seuraava Sari näkee opettajansa toisin silmin. Hänelle Groman on mies, josta voisi olla suden kesyttäjäksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Virpi Hämeen-Anttila

Julkaistu

2018-12-18

Lukija

Johanna Kokko

Äänikirjan pituus

639 min

E-kirjan pituus

244 sivua

Tietoa kirjasta Suden vuosi

Mielenkiintoinen Suden vuosi on ihastuttava romaanit, mitä kuunnellessa aika unohtuu täydellisesti. Virpi Hämeen-Anttila on kirjan kirjoittajana. Suden vuosi on pituudeltaan 244 sivua, eli erittäin hyvä pituus läpi käytäväksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä innoittamana vietät peräti 10:39:45 h. Äänikirja onkin fantastinen konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai vaikka ulkoilemassa. Tämän kirjan lukijana toimii Johanna Kokko. Kirjan on julkaissut Otava 2018-12-18. Pane alulle välittömästi äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja pystyt iloitsemaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella keinolla. Kunhan sinulla on omistamasi kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Monet palveluista antaa kanssa vapaan kokeilujakson, tällä tavoin kykenet ilmaiseksi yrittää sovellusta ilman euroakaan*.