Äänikirja

Lue tai kuuntele

Maria Jotuni - Suhteita maksuttomasti

Nainen istuu sairaan miehensä vuoteen vieressä ja miettii, onko koskaan rakastanut miestään. Olisiko rakkauden pitänyt tuntua jotenkin toisenlaiselta? Mikä on se sanoittamaton tunne, joka jäytää hänen sisällään ja sanoo, ettei elämän kuulunut olla ihan tällaista?

Mestarillinen Maria Jotuni kuljettaa novellikokoelmansa näyttämölle vuoronperään Ainan, Margaretan, Anitan, Oliivian, Bertan ja Annastiinan. Novellit analysoivat miesten ja naisten välisiä suhteita ja naisen asemaa 1900-luvun alun Suomessa – ja saavat lukijan hämmästelemään Jotunin psykologista tarkkanäköisyyttä. Kirjailija Maria Jotuni (1880–1943) on yksi mestarillisimpia suomalaisia kirjailijoita. Hänen tunnetuin teoksensa on onnetonta avioliittoa kuvaava romaani "Huojuva talo", joka julkaistiin vasta 20 vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Helsingin yliopistossa kirjallisuutta ja taidehistoriaa opiskellut Jotuni julkaisi myös näytelmiä ja novellikokoelmia. Hän käsitteli teoksissaan usein naisten asemaa ja yhteiskunnallisia epäkohtia. Jotunin tarkkanäköiset ihmiskuvaukset ihastuttavat myös 2000-luvulla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maria Jotuni

Julkaistu

2020-03-20

Lukija

Ritva-Liisa Elivuo

Äänikirjan pituus

152 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Suhteita

Lue nyt jännittävä romaanit Suhteita, minkä avulla koet ainutlaatuisia tuntemuksia. Teoksen tekijänä on ollut Maria Jotuni. Tämä kirja on sivumäärältään 0 sivua, joten kirjaa piisaa usemmaksi ajanjaksoksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä parissa vastaanotat lukuhetkiä peräti 2:32:18 h. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä jossa milloinkin menetkään joten se saa matkastasi kiintoisamman. Tämän kirjan sinulle lukee Ritva-Liisa Elivuo. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-03-20. Aloita nyt äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen ja kykenet nautiskelemaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella keinolla. Kun sinulla on oma älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Kun tahdot mennä oikeasti e-kirjojen pauloihin, sinun tulee vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa niin hyödynnettävänäsi on huikea valikoima erilaisia kirjoja. Paras asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa ja siten saatat rajoituksetta testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu justiinsa sinulle asianmukainen.