Lue tai kuuntele

B. A. Paris - Suljettujen ovien takana maksuttomasti

Jokainen tuntee Jack ja Grace Angelin kaltaisen pariskunnan. Jack on komea ja varakas lakimies, Grace hurmaava kodinhengetär, joka rakastaa kehitysvammaista pikkusiskoaan yli kaiken. He ovat niin täydellisiä, ettei heistä ehkä haluaisi edes pitää, mutta ei voi olla pitämättäkään.

Gracen haluaisi oppia tuntemaan paremmin, mutta se on hankalaa, koska he eivät koskaan ole erossa. Gracen ja Jackin liittoa voisi kutsua tosirakkaudeksi. Voi myös miettiä, miksei Grace koskaan vastaa puhelimeen tai miksei hän koskaan lähde lounaalle ilman Jackia. Ja miksi yhdessä makuuhuoneen ikkunoista on kalterit.

Joskus täydellinen avioliitto on täydellistä valetta.

"Tätä lukijat eivät voi laskea käsistään." - Booklist tähtiarviossaan
”Tämä psykologinen, Hitchcock-tyypinen trilleri tulee vainoamaan sinua.” - Woman

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

B. A. Paris

Julkaistu

2020-10-19

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Suljettujen ovien takana

Suljettujen ovien takana on vaikuttava ja mielenkiintoinen romaanit, joka ei todella jätä missään nimessä kylmäksi. Kirjan kirjoittajana on ollut B. A. Paris. Suljettujen ovien takana on pituudeltaan 0 sivua, joten oikein mainio pituus luettavaksi. Nykypäivänä ei ole välttämätöntä tyytyä yksistään luettavaan versioon, vaan kuunneltavissa on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun saatat lukemaan, päinvastoin pystyt nyt nautiskella kirjasta missä haluat esim automatkalla. Tämän äänikirjan lukee Kati Tamminen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-10-19 julkasijan tuntematon toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat perusteellisesti uudenlaisen tavan nauttia kirjoista. Silloin kun sinulla on ikioma puhelimesi mukana, niin sinulla on myös seurassasi satoja erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mutkatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen yrittäminen on lisäksi äärimmäisen helppoa, sillä kykenet vapaasti kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.