E-kirja

Lue tai kuuntele

Mikael Bergstrand - Sumua Darjeelingissa - ja teetä maksuttomasti

Riemastuttava ja lämminhenkinen Sumua Darjeelingissa – ja teetä vie lukijan elämää kuhisevaan Intiaan, rallikuskiautoilijoiden, tuoksuvan naanleivän ja tiikerinkarjahdusten maahan.

Göran Borg on palannut Ruotsiin huikean Intian-matkan jälkeen ja potee nyt sydänsuruja. Hän on taas lähtökuopissa, keski-ikäinen, eronnut ja hieman masentunut ruotsalaismies. Göranin terapeutti väittää, ettei mies ole henkisesti läsnä mindfulness-istunnoissa. Miten hän voisikaan olla, kun ajatukset ovat Intiassa?

Göranin paras ystävä, ikuisen optimistinen intialainen Yogi on nimittäin menossa naimisiin, ja Göran matkustaa paikan päälle auttamaan häävalmisteluissa. Pian asiat menevät pieleen, ensin vähän, sitten vähän enemmän. Göran ja Yogi päätyvät sumuiselle Darjeelingin teeseudulle uskomattomaan seikkailuun, jossa punnitaan myös todellinen ystävyys.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikael Bergstrand

Julkaistu

2015-03-01

Lukija

Tuomas Tulikorpi

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

253 sivua

Tietoa kirjasta Sumua Darjeelingissa - ja teetä

Sumua Darjeelingissa - ja teetä on kutkuttava sekä viihdyttävä romaanit, joka ei taatusti jätä ketään tylsistyneeksi. Tämän loistavan kirjan on tehnyt Mikael Bergstrand. Kyseinen romaanit pitää sisällään 253 sivua, minkä rinnalla iloita moni tovi. Älä siitä huolimatta rajoitu vain digitaaliseen kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikka lenkillä. Tämän kirjan lukijana toimii Tuomas Tulikorpi. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2015-03-01 julkasijan Bazar toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat tykkänään tuoreen konstin iloita kirjoista. Silloin kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi tuhansia eri kirjoja. Kun tahdot mennä kunnolla äänikirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ ja käytössäsi on suurenmoinen yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Kirjojen testaaminen on samoin erittäin helppoa, sillä voit vapaasti kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.