E-kirja

Lue tai kuuntele

Tina Beckett, Susan Carlisle - Suojatut sydämet / Kun toivo palaa maksuttomasti

Suojatut sydämet

Maple Islandin klinikan perustaja, tohtori Cody Brennan, on päättänyt varjella itseään ja kahta pientä tytärtään uusilta sydänsuruilta. Mutta hurmaava määräaikainen sairaanhoitaja Stacey Ryder haastaa hänet, ja heidän tunneyhteytensä onnistuu puikahtamaan hänen suojaustensa läpi. Voisiko Stacey sittenkin olla juuri se, jota Cody ja tytöt ovat odottaneet?Kun toivo palaa

Ensimmäinen kerta, ensimmäinen rakkaus, ensimmäinen särkynyt sydän… Jessi Riley koki kaikki kolme samalla kertaa – kiitos kaupungin pahan pojan, Clinton Marksin. Sitten unohtumaton päättäjäisyö oli ohi, ja Clint lähti kaupungista. Nyt Clint on palannut Jessin elämään Jessin tyttären hoitavana sotilaslääkärinä! Voisiko uusi yritys tehdä yhdestä yöstä onnellisen loppuelämän?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tina Beckett, Susan Carlisle

Julkaistu

2020-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

209 sivua

Tietoa kirjasta Suojatut sydämet / Kun toivo palaa

Kuuntele välittömästi lumoava romaanit Suojatut sydämet / Kun toivo palaa, minkä kanssa elät ainutlaatuisia tuntemuksia. Kirjan loi Tina Beckett, Susan Carlisle. Kyseinen romaanit pitää sisällään 209 sivua, joiden seassa nauttia useampi hetki. E-kirjan kera saatavilla on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, jonka parissa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyvä keino nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-01 julkasijan Harlequin toimesta. Aloita hetimiten äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen jolloin pääset iloitsemaan kirjoista aivan uudenaikaisella keinolla. Äänikirjat ja elektroniset kirjat kulkevat näppärästi mukanasi älypuhelimessasi. Sovellukset pyörivät tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pystyy kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Suurinosa ohjelmista tarjoaa myös maksuttoman kokeilujakson, milloin kykenet vapaasti tutkia palvelua ilman maksuja*.