Äänikirja

Lue tai kuuntele

Roman Schatz - Suomesta, rakkaudella maksuttomasti

Ratkiriemukas kirja Suomesta ja suomalaisuudesta saksalaisin linssein!

”En nyt menisi ihan niin pitkälle, että kutsuisin Suomea paratiisiksi. Se on siihen helvetin paljon liian kallis ja kylmä. Mutta ollakseni taas ihan todella rehellinen: Niin hauska kuin minusta onkin valittaa, en koskaan ole oikeasti katunut tänne tuloa.”

Roman Schatz (s. 1960) on saksalaissyntyinen tv-tuottaja, ohjaaja, esiintyjä ja kirjailija. Hän on asunut Helsingissä vuodesta 1986.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Roman Schatz

Julkaistu

2020-04-28

Lukija

Roman Schatz

Äänikirjan pituus

111 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Suomesta, rakkaudella

Suomesta, rakkaudella on häkellyttävä sekä viihdyttävä romaanit, joka ei toden totta jätä varmasti tylsistyneeksi. Roman Schatz on kirjan kirjoittajana. Suomesta, rakkaudella on pituudeltaan 0 sivua, siis vallan hyvä pituus lukemiseen. Luettavan kirjan vierellä tarjottavana on lisäksi mahtava äänikirja, jonka mukana vietät 1:51:25 tuntia. Äänikirja onkin mahtava keino nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, bussissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Tämän äänikirjan lukijana on Roman Schatz. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-28 julkasijan WSOY toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi tykkänään uuden oven kirjojen luokse. Se koko juttu onnistuu vaivattomasti, mikäli ainoastaan omistat kännykän. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.