Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Katja Kettu - Surujenkerääjä maksuttomasti

Kätilön kirjoittajan palkittu esikoisromaani

Katsoin peiliin. Sieltä tuijotti minua sukupolvi toisensa perään, eikä pitänyt näkemästään. Herkullisen vinolla otteella kirjoitettu teos nuoren naisen pyrkimyksestä oikaista historian virheet ja palauttaa kunniatta jääneen sukunsa maine.

Surujenkerääjällä on kaksi tehtävää: Palauttaa Suvun Nimi ja Heittää Surut Aurajokeen. Aseenaan nuorella naisella on mustaa valkoisella, kilpenään vuosien varrella keräämänsä kivet, kokoelma suruja. Matkallaan pohjoisesta etelään Surujenkerääjä marssittaa näyttämölle niin omat kuin kovia kokeneen ja kunniatta jääneen sukunsa vaiheet - lämmöllä ja rakkaudella, ketään säästämättä.Katja Ketun esikoisteos on Tiiliskivi-palkinnon saanut tarina kostosta ja vastuusta; siitä, miten tässä maailmassa lakataan murehtimasta turhia.

Kirjailija ja animaatio-ohjaaja Katja Kettu (s. 1978) on laaja-alainen taiteilija. Kettu opettaa käsikirjoitusta, tekee musiikkivideoita ja työskentelee freelancerina kirjoittamisen ja elokuvan parissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katja Kettu

Julkaistu

2014-05-30

Lukija

Kaija Pakarinen

Äänikirjan pituus

475 min

E-kirjan pituus

166 sivua

Tietoa kirjasta Surujenkerääjä

Surujenkerääjä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän huikean kirjan on kirjoittanut Katja Kettu. Tämä romaanit pitää sisällään 166 sivua, joiden avulla iloita vaikka moni hetki. Tottakai ei ole kuitenkaan pakko taipua ainoastaan luettavaan versioon, vaan kuunneltavissa on kanssa 7:55:09 h pituinen äänikirja. Äänikirja on helppo konsti kuunnella kirjaa kun olet bussissa ja luo myös lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän kirjan lukijana toimii Kaija Pakarinen. Kirja on julkaistu 2014-05-30 ja kirjan julkaisijana on WSOY. Aloita viipymättä äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista täysin uudenaikaisella keinolla. Kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi mukanasi satoja kirjoja. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 20e kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikinä menetkään. Monet ohjelmista tarjoaa toisaalta vapaan kokeilun, tällä tavalla pystyt sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.