Äänikirja

Lue tai kuuntele

Max Porter - Surulla on sulkapeite maksuttomasti

Elämä pienessä lontoolaiskodissa muuttuu lopullisesti: kaksi pientä poikaa menettävät äkillisesti äitinsä, isä vaimonsa. Kun hyvää tarkoittavien sukulaisten vierailut tyrehtyvät, tulevaisuus näyttää suunnattoman tyhjältä.

Surun suurimmalla hetkellä näyttämölle astuu Varis – lastenvahti, terapeutti, parantaja, ilveilijä. Se ärsyttää, härnää, kiusaa, mutta myös lohduttaa. Varis tuntee surun hyvin ja uhkaa jäädä perheen luo niin kauaksi kun häntä tarvitaan.

Porterin kiitetty ja palkittu esikoisromaani on täynnä odottamatonta huumoria ja koskettavia lauseita. Elämän tärkeimpien asioiden ja banaaliuden, mielikuvituksen ja toden rajoilla leikkivä teksti nosti Max Porterin hetkessä kirjallisuuden maailmankartalle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Max Porter

Julkaistu

2020-04-17

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

113 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Surulla on sulkapeite

Surulla on sulkapeite on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Max Porter on teoksen kirjoittajana. Tämän pituus on 0. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan vaadittua tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, vaan poimittavana on kanssa 1:53:55 h pitkä äänikirja. Äänikirja voi olla mahtava konsti kuunnella kirjaa hetkinä kun olet matkustamassa ja tekee lisäksi kävelystä kivemman. Kyseisen äänikirjan kertoja on Jukka Pitkänen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-17 julkasijan WSOY toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin kätevä tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan menetkään. Jos sinulla on ikioma älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on seurassasi satoja kirjoja. Sovellukset toimivat kiinteällä maksulla, millä pystyy kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilua milloin kykenet sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja miettiä onko palvelu justiinsa sinulle oikea.