E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirjo Tuominen - Suuren joen maa maksuttomasti

Suuren joen maa on väkevä panoraama 1700-luvun sääty-yhteiskunnasta Kokemäenlaaksossa.

Maan talous on pikkuvihan jälkeen elpymässä. Anolan kartanon herra perustaa Leineperin ruukin, Turkuun ja Poriin nousee kauppahuoneita, koskia perataan lohesta ja siiasta ja kansaa rokotetaan. Kunnes uusi sota on ovella arvaamattomin seurauksin.

Pirjo Tuomisen romaani on paikallishistorian aarreaitta, Satakunnan eepos, jonka sivuilla heräävät eloon ruukit, kartanot ja kestikievarit ja niiden asukkaat paroneista kyläseppiin. Omaa kohtaloaan toteuttavat Wassin sisarukset, ylväs ja kiihkeä Sara sydänmaan torpan emäntänä ja tarmokas Moiken porvarisrouvana. Suuren joen maan tarina kaareutuu yli neljän kohtalokkaan vuosikymmenen, ja sen ihmisten elämänjano on yhtä väkevä kuin omamme.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Tuominen

Julkaistu

2020-05-29

Lukija

Erja Manto

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

358 sivua

Tietoa kirjasta Suuren joen maa

Suuren joen maa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Pirjo Tuominen. Kirjan pituus on 358. Lisäksi teoksesta löytyy myöskin äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on toimiva käytäntö nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Kirjan sinulle lukee Erja Manto. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-29 julkasijan Tammi toimesta. E- ja äänikirjat tuottavat ainutlaatuisen vaihtoehdon iloita upeista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat reissaavat mukvasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan kuljet. Jos et ole varma onko tämän lainen sovellus oikea itsellesi, niin voit yrittää tahtomaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.