Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Charles Dickens - Suuria odotuksia 2 maksuttomasti

Siitä hetkestä lähtien, kun orpopoika Pip kertomuksen alussa törmää hautausmaalla erääseen karanneeseen rangaistusvankiin, on lukija vangittu tähän Dickensin verrattomaan, kirjavan hahmokaartin asuttamaan maailmaan.

Matkallaan Pip tapaa muun muassa merkillisen Neiti Havishamin, joka istuu hylättynä, ikuisena morsiamena odottaen häitä – hänen omiaan! – joista ei koskaan tullut mitään, sekä kauniin mutta jääkylmän Estellan.

Romaani, joka ilmestyi vuonna 1861, sijoittuu 1800-luvun alkupuolen Kentiin ja Lontooseen. Kirja on suuri kertomus, joka kuvaa päähenkilö Pipin kasvutarinan lapsesta aikuiseksi, ja samalla se tulee käsitelleeksi monia Dickensin toistuvista teemoista: köyhyyttä ja rikkautta, rakastumista ja hylätyksi tulemista sekä hyvän voittamista.

Suuria odotuksia sai ilmestyessään hyvän vastaanoton ja sitä on luettu siitä lähtien. Tarina on myös filmatisoitu ja dramatisoitu lukemattomia kertoja. oka paitsi taituroi teoksissaan älykkäillä juonikuvioilla ja monipuolisilla hahmogallerioilla, myös rakentaa taitavasti yhteiskunnallista kritiikkiä ja huumoria. Hänen teoksiaan luetaan ja julkaistaan yhä kirjailijan kuoleman jälkeenkin, samalla kun ne jatkavat elämäänsä myös valkokankaalla, televisiossa ja teatterissa. Kirjailijana Dickens kirjoitti humoristisesti ja sydämellisesti englantilaisen teollistumisen julmista inhimillisistä seurauksista keskittäen katseensa köyhiin, erityisesti lapsiin. Useat Dickensin teosten päähenkilöistä, kuten Oliver Twist, David Copperfield sekä Pikku Dorrit, ovatkin lapsia. Näiden suurten, värikkäiden romaanien lisäksi Dickens kirjoitti lyhyempiä proosatekstejä sekä näytelmiä, matkakertomuksia ja lastenkirjoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Charles Dickens

Julkaistu

2019-01-21

Lukija

Jarmo Mäkinen

Äänikirjan pituus

626 min

E-kirjan pituus

231 sivua

Tietoa kirjasta Suuria odotuksia 2

Uskomaton Suuria odotuksia 2 on loistava romaanit, mitä luettaessa vuorokaudenaika poistuu kerrassaan. Teoksen tekijänä on ollut Charles Dickens. Tämä kirja on sivumäärältään 231 sivua, toisin sanoen kirjaa riittää lukuisaksi lukuhetkeksi. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, minkä kesto on 10:26:02 tuntia. Äänikirja onkin mukava keino nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai vaikkapa kävelyllä. Tätä äänikirjaa lukee Jarmo Mäkinen. Kirja on julkaistu 2019-01-21 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat tallustavat mukvasti mukana kännykässäsi. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Usea palveluista tarjoaa samoin veloituksettoman kokeilujakson, siten kykenet kahleettomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.