E-kirja

Lue tai kuuntele

Karin Baine, Dianne Drake - Sydänlääkärin kielletty suhde / 9 kuukautta myöhemmin maksuttomasti

Sydänlääkärin kielletty suhde

Perheenjäsenen sairastuminen vetää sairaanhoitaja Violet Dempseyn takaisin vuosia sitten hylkäämäänsä aristokraattiseen maailmaan - ja pakottaa hänet kohtaamaan naapurinpoika Nate Taylorin, jonka hän jätti mitään selittämättä.

Sydänlääkäri Nate on päässyt pitkälle elämässään. Violetin paluu ravistelee kuitenkin hänen uutta elämäänsä perusteellisesti, ja sitten yksi kielletty yö muuttaa kaiken. Violet ja Nate joutuvat uuden, odottamattoman tulevaisuuden eteen - kolmen perheenä!9 kuukautta myöhemmin

Pieni White Elkin kylä on hyvin idyllinen paikka pittoreskeine hirsihuviloineen ja korkeine vuorenhuippuineen. Lasta odottava lääkäri Gabrielle Evans on ohikulkumatkalla, mutta päättää jäädä White Elkiin miettimään tilannettaan: suhde syntyvän lapsen isään on hyvin monimutkainen. Pienen White Elkin väki on ystävällistä, ja kaupungin lääkäriä kelpaa katsella! Mutta pian selviää, että idylli kätkee sisäänsä myös salaisuuksia, jotka voivat muuttaa kaiken.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Karin Baine, Dianne Drake

Julkaistu

2017-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

209 sivua

Tietoa kirjasta Sydänlääkärin kielletty suhde / 9 kuukautta myöhemmin

Kuuntele nyt jännittävä romaanit Sydänlääkärin kielletty suhde / 9 kuukautta myöhemmin, jonka kanssa koet ainutlaatuisia fiiliksiä. Teoksen on kirjoittanut Karin Baine, Dianne Drake. Lukemista löytää 209 sivua, minkä rinnalla kykenet kokea upeita tuntemuksia. Lisäksi teoksesta on tehty niin ikään äänikirja versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on helppo käytäntö kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkeellä ja luo lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-04-01 julkasijan Harlequin toimesta. Aloita saman tien äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen niin kyet nauttimaan kirjoista täysin uudenaikaisella tavalla. Tämä koko homma toimii helposti, kun omistat älypuhelimen. Silloin kun vaadit päästä oikeasti e-kirjojen maailmaan, sinun tulee vain suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin hyödynnettävänäsi on jättimäinen yhditelmä kirjoja. Jos et ole varma onko tämän tyyppinen palvelu sopiva itsellesi, niin pystyt yrittää tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.