Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Milja Kaunisto - Synnintekijä maksuttomasti

Kun Olavi Maununpoika, vastavihitty pappi ja Turun piispa Maunu Tavastin ottopoika, lähestyy Pariisia, hän haistaa ensimmäiseksi kaupungin löyhkän. On vuosi 1425, sydäntalvi, ja Itämaan kirkasotsaiselle nuorukaiselle avautuu uusi maailma houkutuksineen ja hirvittävyyksineen. Sorbonnen yliopiston oppilaana hän muuntaa nimensä komeaan latinankieliseen asuun, hänestä tulee Olaus Magnus.

Olauksen huomio kiinnittyy Sorbonnen kirkkaimpaan älyyn, Miracle de Servieresiin, ja he ystävystyvät. Miracle kutsuu Olauksen perintölinnaansa etelä-Ranskaan, ja tämä lähtee, vaikka aavistaa, että siitä tulee hänen hurskaan elämänsä taitekohta. Kesä maaseudulla on löytöretki yltäkylläisyyteen ja kiellettyyn intohimoon. Kun Olaukselle selviää Miraclen häpeällinen menneisyys, joutuu koetukselle myös hänen oma minuutensa.

Milja Kaunisto kuljettaa tarinaa hengästyttävällä otteella. Kerronta on täyteläistä ja eläytyvää, kieli runsasta ja häpeilemätöntä.
Olavi Maununpoika oli Sorbonnen yliopiston ainoa suomalainen rehtori, Jeanne d'Arcin aikalainen ja Turun piispa. Synnintekijä kertoo hänen oppivuosistaan Pariisissa, mutta pääosaan nousee myös rietas ja armoton keskiajan Eurooppa. Romaani saa jatkoa Kauniston seuraavissa teoksissa, jotka kertovat Olavi Maununpojan myöhemmistä elämänvaiheista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Milja Kaunisto

Julkaistu

2018-08-17

Lukija

Aleksi Holkko

Äänikirjan pituus

485 min

E-kirjan pituus

175 sivua

Tietoa kirjasta Synnintekijä

Synnintekijä on häkellyttävä ja mielenkiintoinen romaanit, joka ei taatusti jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Kirjan kirjoitti Milja Kaunisto. Tämä romaanit pitää sisällään 175 sivua, joiden seassa nauttia jopa useampi tovi. Älä rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 8:05:57 tunnissa. Äänikirjaa pystyy kuunnella ihan siellä jossa milloinkin menet ja se saa matkastasi jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukee Aleksi Holkko. Tämän kirjan julkaisi Gummerus 2018-08-17. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät hyvin tuoreen keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit mielimäsi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti 10-20e kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan loputtomasti lukuisia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia e-kirjoja. Usea ohjelmista antaa myöskin vapaan kokeilun, milloin kykenet esteettömästi kokeilla palvelua ilman maksuja*.