E-kirja

Lue tai kuuntele

Victoria Dahl - Sytytä minut tuleen! maksuttomasti

Sytytä minut tuleen!

Lori Love kaipaa enemmän

Lori on aina suunnitellut muuttavansa pois pienestä Tumble Creekista Coloradosta, mutta isänsä kuollessa hän peri tämän autokorjaamon. Joten hän jäi. Nyt Lori kaipaa hieman jännitystä, kuuman ja velvoitteettoman suhteen muodossa... joka olisi silkkaa intohimoa! Ainakin parhaan ystävättärensä Mollyn mukaan.

Quinn Jenningsillä on rakennukset mielessään, ei rakkaus tai romantiikka. Piintyneenä arkkitehtina hän on iloinen saadessaan kuulla, että Lori on valmis hyppäämään treffeilläkäynnin yli suoraan sänkyyn. Lorin luota löytämiensä eroottisten kirjojen avulla hän toteuttaa sekä Lorin että omat villeimmätkin fantasiansa.

Lorin joutuessa vaikeuksiin on Quinn välittömästi suojelemassa tätä. Yhtäkkiä hän välittää. Enemmän kuin kumpikaan osasi odottaa...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Victoria Dahl

Julkaistu

2014-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

191 sivua

Tietoa kirjasta Sytytä minut tuleen!

Sytytä minut tuleen! on vaikuttava sekä hauska romaanit, joka ei todella jätä yhtäkään väsyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Victoria Dahl. Tämä romaanit pitää sisällään 191 sivua, joiden avulla nauttia vaikka useampi ilta. Sinun ei ole silti pakollista tyytyä yksin luettavaan versioon, saatavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä kuljetkaan ja se saa matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Äänikirjan rentouttavana kertojana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2014-07-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle uuden oven kirjojen pariin. Se koko homma toimii mukavasti, jos omistat kännykän. Maksamalla sovitun kuukausihinnan avaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat omana elinaikanasi. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän lainen palvelu oikea sinulle, niin pystyt kokeilla tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.