Lue tai kuuntele

Yrsa Sigurðardóttir - Syvyys maksuttomasti

Varakas sijoittaja löydetään vanhalta teloituspaikalta rinnassaan naula, johon kiinnitetystä viestistä on jäljellä vain riekale. Kuka on raa'an murhan takana?

Rikostutkija Huldar lähetetään miehen asunnolle. Sieltä hän löytää Freyjan, lastensuojeluviranomaisen, sekä pikkupojan, joka ei osaa selittää, mitä hän tekee talossa.

Kuolleen miehen ja pojan väliltä ei löydy yhteyttä, eikä lapsen vanhemmista näy jälkeäkään. Freyja ja Huldar voivat vain toivoa, että ehtivät löytää pojan vanhemmat elossa. Kello alkaa käydä, kun poika paljastaa, että hänen äitinsä on lähellä synnytystä.

Maailman valloittanut islantilaisdekkaristi näyttää jälleen kerran kyntensä. Freyja ja Huldar -sarjan neljäs osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Yrsa Sigurðardóttir

Julkaistu

2021-03-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Syvyys

Mieleenpainuva Syvyys on loistava romaanit, mitä lukiessa vuorokaudenaika häviää aivan. Tämän kirjan on kirjoittanut Yrsa Sigurðardóttir. Syvyys on pituudeltaan 0 sivua, siis näinollen asiallinen pituus läpi käytäväksi. Ethän siitä huolimatta rajoitu pelkästään e-kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella täsmälleen siellä jossa milloinkin kuljet eli se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2021-03-11 ja kirjan julkaisijana toimii tuntematon. Aloita hetimiten äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen jolloin pääset nautiskelemaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella tavalla. Tarviit puhelimen ja kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Sovellukset toimivat yleensä tietyllä kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan loputtomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Iso osa äänikirjapalveluista antaa samoin ilmaisen kokeilun, jolloin pystyt vapaasti yrittää palvelua ilman maksuja*.