E-kirja

Lue tai kuuntele

Sherryl Woods - Tähdet Dublinin yllä maksuttomasti

Tähdet Dublinin yllä

New York Timesin bestsellerkirjailija Sherryl Woods vie mukanaan O'Brienin perheen matkalle Irlantiin viettämään unohtumatonta joulua!

Matthew O'Brienin – playboyn, joka on häntä itseään muutaman vuoden nuorempi – deittailu on maksanut Laila Rileylle hänen uransa ja vanhempiensa kunnioituksen. Se on korkea hinta, jopa rakkaudesta. Matthewn vastusteluista huolimatta Laila päättää lopettaa suhteen ja tyytyä vain viattomaan flirttailuun.

Mutta O'Brienin perheellä on muita suunnitelmia, ja he saavat Lailan mukaan matkalleen Dubliniin. Se olisi täydellinen tilaisuus unohtaa kaikki muu, mutta Laila on silti epävarma. Matthew tulisi olemaan siellä, eikä Laila ole vieläkään immuuni miehelle. Entä jos hän ei pystykään vastustamaan houkutusta?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sherryl Woods

Julkaistu

2014-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

150 sivua

Tietoa kirjasta Tähdet Dublinin yllä

Lue välittömästi tapahtumarikas romaanit Tähdet Dublinin yllä, minkä kanssa elät imuistoisia elämyksiä. Kirjan tuotti Sherryl Woods. Tähdet Dublinin yllä on pituudeltaan 150 sivua, siis näinollen hyvä pituus läpi käytäväksi. Ethän missään nimessä jää yksin e-kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin toimiva tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet julkisessa ja se tekee myös kävelystä kivemman. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-11-01 julkaisijan Harlequin toimesta. E- sekä äänikirjat esittävät hyvän keinon iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla sekä kotona. Äänikirjat ja e-kirjat kulkevat helposti mukana älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Paras vierailijalle on että, melkein kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua ja tällä tavalla saatat vapaasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko sovellus justiinsa sinulle asianmukainen.