E-kirja

Lue tai kuuntele

Jaakko Yli-Juonikas - Tahdon murskatappio maksuttomasti

Kaksitoistavuotias Anu käy hoitamassa poneja ja ratsastamassa Konemetsän talleilla. Ahdistavat mietteet ovat alkaneet varjostaa oppitunteja. Hän on kuullut aikuisten väittävän, että hevoshulluus on vain ohimenevä, tiettyyn ikäkauteen kuuluva vaihe nuoren tytön elämässä. Vapaan tahdon ongelma kiusaa Anua päivä päivältä ankarammin. Noudatanko etukäteen käsikirjoitettua kaavaa käydessäni ratsastustunneilla?

Samaan aikaan Konemetsässä on meneillään jotain outoa. Kulisseissa häärivä kasvoton Seriator herättää pelkoa hevostytöissä. He perustavat yksityisetsiväryhmän nimeltä Tallitylleröt ja ryhtyvät selvittämään, mitä Seriator kumppaneineen juonittelee.

Tahdon murskatappio on Neljä ratsastajaa -ponikirjasarjan toinen osa. Ensimmäinen osa Yö on viisain ilmestyi syksyllä 2018.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jaakko Yli-Juonikas

Julkaistu

2019-09-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

81 sivua

Tietoa kirjasta Tahdon murskatappio

Tahdon murskatappio on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tuotti Jaakko Yli-Juonikas. Tahdon murskatappio on pituudeltaan 81 sivua, joten kelvollinen pituus lukemiseen. Kyseisestä kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on huikea konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, autossa tai vaikka pyöräilemässä. Kirjan miellyttävänä äänenä toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-20 julkasijan Siltala toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat uudenlaisen keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit sopivan äänikirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän mukainen palvelu oikea sinulle, niin pystyt kokeilla valitsemaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.