E-kirja

Lue tai kuuntele

Kate Hardy, Carol Marinelli - Tähtien kirurgi / Keskiyön juttu maksuttomasti

Tähtien kirurgi

Imago on kaikki, Hollywood Hillsin sairaalan PR-päällikkö Freya Rothsberg tietää. Mutta seurapiirien entisen kiintotähden oma hillitty imago särkyy, kun hän tapaa häissä tajunnanräjäyttävän seksikkään sydänkirurgi Zack Carltonin. Luvassa on yö villiä seksiä - ja lisää sydämentykytystä, kun Freyalle selviää, että Zack on myös sairaalan uusin tähtikirurgi!Keskiyön juttu

Tänä iltana tohtori Tuhkimo lähtee tanssimaan!
Kiitos hyvän ystävän vakava tohtori Jane Cooper muuttuu glamourprinsessaksi - ja löytää itsensä keskeltä sydänyön juttua arvoituksellisen prinssi Uljaan kanssa! Kun prinssi paljastuu Janen uudeksi työtoveriksi, Jane vannoo, että taikayöt aristokraattisen tohtori Ed Somersin sylissä ovat ohi! Sydämen rytmihäiriöistä viis - tokihan kaikki fiksut tytöt tietävät, että jokainen satu loppuu joskus?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kate Hardy, Carol Marinelli

Julkaistu

2017-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

218 sivua

Tietoa kirjasta Tähtien kirurgi / Keskiyön juttu

Tähtien kirurgi / Keskiyön juttu on sykähdyttävä sekä hauska romaanit, joka ei taatusti jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Kirjan tuotti Kate Hardy, Carol Marinelli. Tämä kirja on sivumäärältään 218 sivua, siis lukuiloa riittää usemmaksi hetkeksi. Luettavan kirjan lisänä käytettävänä on lisäksi äänikirja, jonka mukana vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on kiva konsti kuunnella kirjaa olitpa metrossa, autossa tai esimerkiksi lenkillä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-05-01 julkasijan Harlequin toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi aivan uuden oven kirjojen tykö. Jos sinulla on omistamasi puhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös mukanasi satoja eri kirjoja. Sovellukset pyörivät yleensä tietyllä kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Usea ohjelmista antaa myöskin vapaan kokeilujakson, tähän tapaan kykenet vapaasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.