E-kirja

Lue tai kuuntele

Pasi Ilmari Jääskeläinen - Taivaalta pudonnut eläintarha maksuttomasti

Pudonneesta lentokoneesta ryntää Jäniksenselän metsiin kokonainen eläintarha ja junat nousevat raiteiltaan. Pasi Ilmari Jääskeläisen palkittujen novellien maaginen maailma kuljettaa todellisuuteen, joka on yhtä aikaa tuttu ja outo. Tarinat sekoittavat ihmeellisiä ihmiskohtaloita, arkisia tilanteita ja sitä salaista ainetta, josta unet on kehrätty.

Pasi Ilmari Jääskeläinen (s. 1966) on jyväskyläläinen opettaja. Hänen esikoisromaaninsa Lumikko ja yhdeksän muuta (2006) on ollut arvostelumenestys, ja se palkittiin Kuvastaja-palkinnolla 2007. Jääskeläisen novelleja on käännetty englanniksi, saksaksi ja viroksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pasi Ilmari Jääskeläinen

Julkaistu

2011-08-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

279 sivua

Tietoa kirjasta Taivaalta pudonnut eläintarha

Taivaalta pudonnut eläintarha on sykähdyttävä ja kiintoisa romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Tämän upean kirjan on laatinut Pasi Ilmari Jääskeläinen. Tämä romaanit pitää sisällään 279 sivua, minkä avulla iloita vaikka useampi tovi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka messissä vastaanotat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa saattaa kuunnella ihan siellä jossa ikinä kuljet eli se luo matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Kirjan lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2011-08-20 ja teoksen julkaisijana toimii Atena. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat täysin uudenlaisen tavan nauttia kirjoista. Tarvitset pelkästään älypuhelimen jolloin mukanasi on lukematon määrä kirjoja. Maksamalla kk-maksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.