E-kirja

Lue tai kuuntele

Jorma Kurvinen - Takuumies – kertomus sodasta maksuttomasti

Rivimies Esko Hirvilammi odottaa junakyytiä rintamalle joukkuetovereidensa kanssa. Juuri ennen junan lähtöä he lastaavat luvatta kyytiin myös kahvia ja soppatykin. Näin käynnistyy elämänmakuinen tarina rintaman arjesta pienine ja suurempine sattumuksineen.

Sota ja sodan arki tulevat lähelle rivimiesten kokemusten kautta. Sotilaita piinaavat muun muassa väsymys ja ruoan epätasainen saanti. Ylemmän tahon päätöksillä on suorat seuraukset olosuhteisiin. Kertomuksesta huokuu kunnioitus rivimiehiä kohtaan, eivätkä asioiden nurjat puoletkaan jää pimentoon. Miten Eskon käy, kuinka sota hänen osaltaan päättyy?

Alun perin vuonna 1996 julkaistu "Takuumies" perustuu jatkosodassa rivimiehenä palvelleen Esko Hirvilammen muistelmiin ja muistiinpanoihin.
Suomalainen Jorma Kurvinen (1931–2002) tuli tunnetuksi Susikoira Roi -nuortenkirjasarjastaan ja sotaromaaneistaan. Ennen ryhtymistään päätoimiseksi kirjailijaksi Kurvinen työskenteli toimittajana. Häneltä on ilmestynyt myös tietokirjoja. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolme kertaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jorma Kurvinen

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

142 sivua

Tietoa kirjasta Takuumies – kertomus sodasta

Takuumies – kertomus sodasta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Jorma Kurvinen toimii teoksen kirjoittajana. Takuumies – kertomus sodasta on pituudeltaan 142 sivua, joten asiallinen pituus luettavaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä myötä vietät jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa kykenee kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin menet joten se luo matkastasi jännittävämmän. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-08-12 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. E- sekä äänikirjat antavat oivan keinon nautiskella kiehtovista kirjoista matkustaessa ja kotona. Kun sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myös taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Tilittämällä kk-maksun korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat sinun elinaikanasi. Mikäli vielä epäilet käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.