E-kirja

Lue tai kuuntele

Carla Neggers - Tanssi tuntemattoman kanssa maksuttomasti

Tanssi tuntemattoman kanssa

Haaveiden tuolla puolen

Kirjastonhoitaja Phoebe O’Dunn työskentelee kirjojen parissa. Vaikka hän suhtautuu intohimoisesti valloittaviin tarinoihin, hän tietää myös että onnellisia loppuja on vain satujen maailmassa. Hänen elämänsä Knights Bridgessä on turvallista ja tavallisen tylsää – kunnes hän löytää salatun huoneen kirjaston ullakolta.

Huoneen kätköistä löytyy kokoelma vintage-asusteita, niiden joukossa upea iltapuku, joka sopii täydellisesti Bostonissa muutaman viikon kuluttua pidettäviin naamiaistanssiaisiin. Phoebe pukeutuu prinsessaksi ja ihastuu komeaan merirosvoon, joka hänkin on todellisuudessa luonteeltaan aivan muuta kuin mitä hänen karski naamiaispukunsa antaisi olettaa. Noah Kendrick on rikkautensa vuoksi varuillaan etenkin naisten suhteen – kaikki haluavat jotakin hänestä.

Kun Phoebe ja Noah tapaavat uudestaan Phoeben pienessä kotikaupungissa, he eivät tunnista toisiaan. Kumpikaan ei usko Bostonissa koetun maagisen illan enää koskaan toistuvan – kunnes odottamaton uhka pakottaa heidät paljastamaan todelliset minänsä toisilleen.

Loppujen lopuksi ikioman tuhkimotarinan kokemiseen tarvitaan muutakin kuin oikea naamiaispuku. Tarvitaan rakkautta ja rohkeutta olla se, josta on aina unelmoinut.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Carla Neggers

Julkaistu

2015-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

246 sivua

Tietoa kirjasta Tanssi tuntemattoman kanssa

Tanssi tuntemattoman kanssa on kiehtova ja iloinen romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä todellakaan tylsistyneeksi. Tämän ensiluokkaisen kirjan on kynäillyt Carla Neggers. Kyseinen teos on sivumäärältään 246 sivua, eli kirjaa piisaa muutamaksi toviksi. Tottakai ei ole silti vaadittua taipua ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi kuunneltavissa on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin hyvä tyyli nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, autossa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Harlequin 2015-10-01. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät kätevästi mukana omassa puhelimessasi. Tilittämällä kiinteän kuukausimaksun vapautat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elinaikanasi. Jos vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.