E-kirja

Lue tai kuuntele

Jennie Adams, Jeannie Watt - Tapahtuipa kerran Tarrulassa / Sano se sokerikukkasin maksuttomasti

Tapahtuipa kerran Tarrulassa

Miksi ihmeessä hänen uuden pomonsa piti olla niin mahdottoman puoleensavetävä? Stacie Wakefield oli vaihtanut maisemaa päästäkseen eroon sydänsuruistaan ja elääkseen rauhallista - ja yksinäistä - elämää. Ja sitten Troy Rushton sotki kaiken! Sekoitti hänen tutun päivärytminsä, muutti hänen naapuriinsa, valtasi hänen ajatuksensa… Onneksi Troy vaikutti yhtä haluttomalta kuin Staciekin ottamaan selvää, oliko tämä heidän välillään väreilevä vetovoima jotain muutakin kuin vain hetken heikkoutta!  Sano se sokerikukkasin

Voi veljet, mikä päivä!

Layla Taylor käyttäytyi aina moitteettomasti. Hän ei riidellyt poikaystävänsä kanssa julkisella paikalla, juonut itseään umpihumalaan ja - no, voinut huonosti baarin parkkipaikalla. Eikä hänestä taatusti julkaistu noloja kuvia Facebookissa! Mutta julkista nöyryytystäkin enemmän Laylaa sapetti se seikka, että häntä pelastamaan karautti paikalle Justin Tremont, hänen vanha lapsuudenystävänsä, jonka suurinta hupia oli ollut Laylan kiusaaminen mitä moninaisimmin keinoin. Mutta Justin ei ollut enää sama ärsyttävä teinipoika kuin kymmenen vuotta sitten - eikä Layla ujo ja puolustuskyvytön. Nyt hän osasi antaa samalla mitalla takaisin!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jennie Adams, Jeannie Watt

Julkaistu

2013-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

250 sivua

Tietoa kirjasta Tapahtuipa kerran Tarrulassa / Sano se sokerikukkasin

Tapahtuipa kerran Tarrulassa / Sano se sokerikukkasin on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Jennie Adams, Jeannie Watt. Teoksesta löytyy 250 sivua, niiden seassa pystyt elää mahtavia kokemuksia. Digitaalisen kirjan kera tarjottavana on äänikirja, jonka mukana vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja on helppo käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet matkustamassa ja tekee myös iltalenkistä kivemman. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2013-03-01. E- sekä äänikirjat tarjoilevat nautittavan sauman nautiskella jännittävistä kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat mielimäsi kirjasovelluksen. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä koskaan liikut. Kun et ole takuuvarma onko tämän vertainen sovellus soveluas itsellesi, niin kykenet testata tahtomaasi sovellusta 2 viikon ajan.