E-kirja

Lue tai kuuntele

Stephen King - Tapahtumapaikkana Duma Key maksuttomasti

Rakennusurakoitsija Edgar Freemantle selviytyy nipin napin hengissä vakavasta työtapaturmasta. Hän menettää oikean kätensä, ja lisäksi puhe, näkö ja muisti takkuilevat. Hän kärsii myös voimakkaista kivuista ja ailahtelevista mielialoista. Raivopäissään Edgar on hyökännyt kaksi kertaa jopa vaimonsa kimppuun. Nyt vaimo haluaa erota.

Psykologinsa neuvosta Edgar ottaa maantieteellistä etäisyyttä tapahtumiin. Hän muuttaa Minnesotasta Floridan rannikolle ja vuokraa vaaleanpunaisen rantatalon Duma Keyn saarelta. Hän ryhtyy piirtämään ja maalaamaan, ja vaikuttaa melkein siltä kuin hänestä pursuava luovuus ja lahjakkuus tulisivat jostain ulkopuolelta. Pian Edgar huomaa, että hänen kuumeisesti maalaamansa työt vaikuttavat arvaamattoman voimakkaasti saaren elämään. Vähitellen alkaa paljastua talon omistajan Elizabeth Eastlaken traaginen perhetarina, ja menneisyyden haamut tuhoisine voimineen nousevat esiin.

Kingin uuden romaanin aineksia ovat kuoleman kohtaaminen, muistot, luovuus, pahuus. Pelottava ja yliluonnollinen Tapahtumapaikkana Duma Key pitää tiukasti pihdeissään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stephen King

Julkaistu

2011-12-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

538 sivua

Tietoa kirjasta Tapahtumapaikkana Duma Key

Lue nyt touhukas romaanit Tapahtumapaikkana Duma Key, jonka rinnalla elät imuistoisia elämyksiä. Opuksen on kirjoittanut Stephen King. Kirjan pituus on 538. E-kirjan kanssa käytettävänä on lisäksi hyödyllinen äänikirja, jonka parissa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla loistava keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja tekee myös kävelystä kivemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Tammi 2011-12-31. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät täysin uudenaikaisen tavan nauttia kirjoista. Jos sinulla on ikioma kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi mukanasi tuhansia kirjoja. Kun mielit mennä' kunnollisesti kirjojen pauloihin, niin sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa jolloin hyödynnettävänäsi on isokokoinen yhditelmä e-kirjoja. Useat ohjelmista tarjoilee lisäksi vapaan kokeilujakson, tällä tavalla voit rajattomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.