Lue tai kuuntele

Paula Noronen - Tarja Kulho - Lomille lompsis maksuttomasti

Vastarannalta kuuluu Terse!

Suursuosion saanut Tarja Kulho viettää juhannuksensa mökillä.

Räkkärimarketin kassa Tarja Kulho is bäck. Tai siis eikä ole, Tarja on nyt lomalla mökillä, joten tutut ja tuntemattomat, ei tarvi sitten soitella. Paitsi jos on asiaa.

Elämä mökillä on luksusta: sähköt on naapurissa, vettä löytyy järvestä ja saunakin lämpenee, ehkä. Mökki on Räkkärimarket-konsernin oma, joten naapurimökkeihin tulee Tarjan työkavereita. Harmi vain, että metsästä saapuu kutsumattomia vieraita.

Paula Noronen on humoristi, käsikirjoittaja ja kirjailija. Kirjailijana hänet tunnetaan suositusta Supermarsu- ja Yökoulu-sarjoista. Hänen ensimmäinen aikuisille suunnattu kirjansa Tarja Kulho – Räkkärimarketin kassa hurmasi tuhannet lukijat riemastuttavalla huumorillaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Paula Noronen

Julkaistu

2021-04-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Tarja Kulho - Lomille lompsis

Kiehtova Tarja Kulho - Lomille lompsis on uskomaton romaanit, mitä kuunneltaessa aika poistuu tykkänään. Tämän kirjan on kirjoittanut Paula Noronen. Tarja Kulho - Lomille lompsis on pituudeltaan 0 sivua, siis sopiva pituus luettavaksi. Ethän siitä huolimatta takerru pelkästään e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella siellä missä milloinkin liikutkaan eli se saa matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2021-04-23 julkasijan tuntematon toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle tykkänään tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat kulkevat näppärästi mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kun vielä epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.