Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lara Prescott - Tätä ei koskaan tapahtunut maksuttomasti

Kylmä sota. Liekehtivä rakkaus.

Suuri, tositarinan inspiroima lukuromaani rakkaudesta maailmanhistorian polttopisteessä.

Tätä ei koskaan tapahtunut on mukaansatempaava tarina vakoojista ja sihteereistä, kirjailijoista ja rakastajattarista, toisinajattelijoista ja vallankumouksellisista. Se kertoo siitä, miten CIA salakuljetti Neuvostoliittoon propagandan sijaan rakkaudesta kertovan romaanin. Se on tarina rohkeista naisista historian painekattilassa. Se on ilmiö.

”Suurenmoinen, romanttinen lukunautinto.” The New York Times

”Lumoava... Harvinaislaatuinen, ahmittava kirja, jonka kerronta soljuu yhtä ovelasti kuin sen juoni.” Vogue

Lara Prescott on opiskellut yhteiskuntatieteitä Washington D.C:ssä, Namibiassa ja Etelä-Afrikassa. Ennen kirjailijanuraansa hän työskenteli poliittisen kampanjan konsulttina. Tätä ei koskaan tapahtunut on hänen esikoisromaaninsa, jonka julkaisuoikeuksista on maksettu maailmalla kuusinumeroisia summia. Romaani julkaistaan 28 kielellä ja sovitetaan elokuvaksi. Lara on saanut nimensä Tohtori Živagon sankarittaren mukaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lara Prescott

Julkaistu

2020-03-10

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

756 min

E-kirjan pituus

270 sivua

Tietoa kirjasta Tätä ei koskaan tapahtunut

Tätä ei koskaan tapahtunut on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Lara Prescott. Tämän pituus on 270. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä keskuudessa kuuntelet lukuhetkiä jopa 12:36:13 h. Äänikirja onkin toimiva käytäntö kuunnella kirjaa kun olet liikkeellä ja luo lisäksi kävelystä kivemman. Tätä kirjaa lukee Krista Putkonen-Örn. Teos on julkaistu 2020-03-10 ja kirjan julkaisijana on WSOY. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat hyvin modernin tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat liikkuvat mukvasti mukanasi kännykässäsi. Maksamalla sovitun kuukausimaksun avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa ja tällä tavalla saat rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko palvelu juuri sinulle kelp.