E-kirja

Lue tai kuuntele

Pontus Purokuru - Täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunismi maksuttomasti

"Siitä ei ole kauan, kun tulevaisuus peruttiin."

1900-luvulla rakennettiin hyvinvointivaltiota ja ihmiskunta oli matkalla tähtiin, mutta tällä vuosituhannella on vain leikattu menoja ja edessä näkyy zombeja ja nälkäpeliä. Miksi usko tulevaisuuteen romahti?

Pontus Purokurun esseet vaeltelevat eri aiheissa Slushista masennuslääkkeisiin, kieltäytymisen voimaan ja Tähtien sodan poliittiseen analyysiin. Kokonaisuus kiertyy etsimään mielekästä tapaa olla olemassa ja katsoa tulevaisuuteen. Pian tekoäly ja robotit vievät meidän työmme. Se on tietysti erinomainen asia, koska silloin meille jää aikaa tehdä sitä mitä haluamme eli laiskotella – ja jos hyvin käy, edessämme on täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunismi.

Pontus Purokuru on tietokirjailija ja pop-filosofi. Hän ylläpitää mm. Toimittaja testaa -blogia, Mikä meitä vaivaa -podcastia ja ollut mukana kirjoittamassa kirjoja median vallankäytöstä, aktivismin historiasta ja vuoden -68 tapahtumista. Tämä on hänen ensimmäinen kokonaan oma teoksensa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pontus Purokuru

Julkaistu

2018-10-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

166 sivua

Tietoa kirjasta Täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunismi

Täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunismi on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Pontus Purokuru. Täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunismi on pituudeltaan 166 sivua, eli mainio pituus luettavaksi. Luettavan kirjan lisänä tarjolla on myös monikäyttöinen äänikirja, jonka parissa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva tyyli kuunnella kirjaa olitpa sitten metrossa, bussissa tai vaikka kävelyllä. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-10-04 julkasijan Kosmos toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin vetoava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä menetkään. Tarvitset vain älypuhelimen jolloin messissä on mittaamattomasti kirjoja. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 20euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan liikut. Kirjojen testaaminen on niin ikään erittäin vaivatonta, koska kykenet rajattomasti yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.