E-kirja

Lue tai kuuntele

Henriikka Tavi - Tellervo maksuttomasti

Tellervo elää "elämänsä parasta aikaa" ja päättää haluta löytää parisuhteen. Tilanne alkaa kehittyä, kun Tellervo tarttuu amerikkalaisen ihmissuhdekouluttajan Rory Rayen oppeihin ja muuttuu"magneettiseksinaiseksi".

Tavin ensimmäinen romaani on ilmitasoltaan parisuhteen haaveilusta ja deittailusta kertova kirja mutta samalla Tellervon ja hänen ystävänsä auki- ja läpikirjoitus hurjalla tavalla. Se on läheisyyden etsinnän paljaaksi kirjoittamista, koomiseen ja traagiseen asti menevällä tavalla. Kirja tutkii, mitä tapahtuu kun parisuhteen etsintään ja seurusteluun liittyvästä viihdekirjallisuuden rakenteesta rakentuukin kielellisesti aito ja kirjallinen.

Henriikka Tavin kiusallinen aikalaisromaani Tellervo kertoo itsensä ja toisen ihmisen vimmaisesta tutkimisesta, etsimisestä ja kadottamisesta. Tavin kielessä yhdistyvät proosa ja runo ja jokin aivan muu, sanojen ja lauseiden sisäisiä voimia havainnoiva liike, ilmaisun paljaaksi tekeminen. Toteavan, konkreettisen ja tasaisesti maailmaamme tutkivan kerronnan avulla romaani onnistuu koko ajan lipeämään käsistä yhtä vikkelästi kuin Tellervon vaihtuvat kumppanit. Se nolostuttaa, kiehtoo ja liikuttaa samaan tapaan kuin toisen ihmisen lähelle meneminen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Henriikka Tavi

Julkaistu

2018-12-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

134 sivua

Tietoa kirjasta Tellervo

Lue välittömästi vaiheakas romaanit Tellervo, minkä mukana vastaanotat ainutlaatuisia hetkiä. Tämän ihastuttavan teoksen on kirjoittanut Henriikka Tavi. Lukemista löytää 134 sivua, niiden rinnalla onnistut saada upeita elämyksiä. Digitaalisen kirjan lisänä tarjottavana on mahtava äänikirja, minkä parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on upea konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten metrossa, taksissa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-12-03 julkasijan Teos toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi aivan uuden oven kirjojen tykö. Tarvitset vaan älypuhelimen jolloin kyydissäsi on monia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat 10-20e maksulla, millä kykenet kuuntelemaan määrättömästi monia äänikirjoja sekä lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on niin ikään vilpittömän helppoa, koska pystyt sitoutumatta kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.