E-kirja

Lue tai kuuntele

Alastair Reynolds - Terästuulen yllä maksuttomasti

EEPPINEN ODYSSEIA IHMISKUNNAN MATKASTA UUDELLE KOTIPLANEETALLE

Chiku Akinya, planeettojenvälisen matkustuksen pioneerin Eunice Akinyan tyttärentytär, matkaa holoaluksessa kohti uutta elinkelpoista planeettaa. Chiku löytää aluksen uumenista jotakin, mikä kuohuttaa miljoonien matkustajien yhdyskuntaa ja sysää Chikun planeettojenväliselle tutkimusmatkalle.

Chikua vastaan asettuu Mekanismi, keinoäly joka on alun perin luotu suojaamaan ihmisiä toisiltaan. Mekanismi on kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa ryhtynyt suojelemaan itseään.

Kierrokset ihmisen ja koneälyn taistelussa kovenevat, kun käy ilmi, että Mekanismi on manipuloinut dataa planeetasta, jota kohti holoalusten karavaani kulkee. Ihmiskunnan kohtalo on jälleen kerran Akinyan käsissä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alastair Reynolds

Julkaistu

2014-08-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

479 sivua

Tietoa kirjasta Terästuulen yllä

Terästuulen yllä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Alastair Reynolds. Tämä teos on pituudeltaan 479 sivua, toisin sanoen iloa riittää useaksi lukuhetkeksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä myötä vietät lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on erinoimainen käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikkapa ulkoilemassa. Äänikirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2014-08-30 julkasijan Otava toimesta. Ääni – sekä e-kirja onkin mukava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat haluamasi ohjelman. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä kiinteällä kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa joten kykenet sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja päättää onko ohjelma juuri sinulle sopiva.