Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirjo Rissanen - Terveisiä Armille maksuttomasti

Sydämeenkäyvä romaani oman menneisyyden kohtaamisesta.

Armi on lastenkirjailija, joka ei varsinaisesti ole kovin lapsirakas. Hän on vaimo, äiti ja isoäiti, vaikka on nuoresta asti halunnut taistella annettuja rooleja vastaan. Hän haluaisi vain olla ihminen nimeltä Armi. Kun miniä kuolee äkillisesti ja Armi ottaa hoitaakseen lastenlapset ja poikansa talouden, hän huomaa joutuvansa etsimään rooliaan entistä uutterammin. Naapuriin muuttaa nuori nainen, jonka ilmaantuminen pihapiiriin saa Armin muistamaan menneisyydestä asioita, jotka hän on päättäväisesti halunnut unohtaa. Pinnalle nousee myös vaikea suhde vanhempaan poikaan, jota Armi ei ole tavannut vuosiin.

Terveisiä Armille on koominen ja vähän traaginenkin tarina rehellisyydestä ja itsepetoksesta, vahvuudesta sekä heikkoudesta ja sen sietämisestä. Pirjo Rissasen uusi, odotettu romaani onnistuu jälleen puhuttelemaan kaikenikäisiä lukijoitaan niin kovin inhimillisten, omapäisten ja pikkumaistenkin henkilöidensä kautta, joihin on helppo samastua. Pirjo Rissanen tallentaa vanhenevan naisen arkea ristiriitoineen ja kipuineen tarkasti ja elävästi. Hän kuvaa koskettavasti myös sukupolvien välistä kuilua ja haparoivia yrityksiä sen ylittämiseksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Rissanen

Julkaistu

2020-07-20

Lukija

Kirsti Valve

Äänikirjan pituus

732 min

E-kirjan pituus

240 sivua

Tietoa kirjasta Terveisiä Armille

Uskomaton Terveisiä Armille on fantasinen romaanit, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika katoaa täydellisesti. Kirjan kirjoitti Pirjo Rissanen. Tämä kirja on sivumäärältään 240 sivua, eli lukemista riittää useaksi lukuhetkeksi. Digitaalisen kirjan vierellä tarjolla on lisäksi mahtava äänikirja, jonka mukana vietät 12:12:59 tuntia. Äänikirja onkin loistava tapa kuunnella kirjaa myös kun olet matkustamassa ja se tekee lisäksi iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan miellyttävänä lukijana toimii Kirsti Valve. Kirja on julkaistu 2020-07-20 ja kirjan julkaisijana toimii Gummerus. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tykkänään uudenaikaisen keinon iloita kirjoista. Tarvitset vain älypuhelimen ja kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 20e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä ikänään menetkään. Äänikirjojen kokeileminen on lisäksi vilpittömän helppoa, sillä pystyt vapaasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.